Valakinek szétnyílt a hasizma szülés után? Mi a teendő vele?
Nekem nem szülés után nyíltszét, ahnem az utolsó hetekben, dokim szerint repedt.
Fájt is, nagyon érzékeny volt, úgyhogy egyértelmű volt, hogy valami nem okés. Dokim azt mondta, a szülésig és amíg még szükségét érzem, akkor a szülés után is használjak hastartó pántot. Ez segített valamennyit. Most 6 hós a lányom, és már nem érzem, hogy problémám lenne, de tény, hogy az én hasfalam is lazább.
Nekem is szétnyílt a hasizmom,hatalmas pocakom volt,biztos az tehet róla. Most a 2.babát várom.
Ahogy utánanéztem, sajnos csak műtéti úton szüntethető meg a probléma :( Engem eléggé zavar,de kés alá nem fekszem.
Ilyen problémával a klasszikus hasizomgyakorlat,mint a felülés,nem túl jó ötlet.Nekem egy gyógytornász ismerősöm ajánlott gyakorlatokat.
Nekem annyit mondott a doki, hogy "nem kell ezt most megoperálni".
Azaz, én ezt úgy értelmezem, hogy valamikor majd meg kell operálni :-(
Viszont a 6 hetes kontrollon, amikor édeklődtem, hogy mikor vállalhatom a következő bébit, azt mondta, hogy akár azonnal is.
A tornagyakorlatok engem is érdekelnének, előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!