Mennyibe kerülnek a gyógszertári újszülött termékek? Előre meg kell rendelni, vagy ez mindig van?
Külföldön élünk,és nem nagyon divat ez a gyógyszertári készítmény,a férjem még szülés előtt egyszer haza megy,de jó lenne tudni mi mennyibe kerül otthon?
Ezeket találtam a neten,amiket ajánlanak "kezdő-csomagként"
Popsikrém- Ung.neonat.
Hintőpor-Spars hexachloroph pro inf.
Babaolaj-Oleuum Helianthi
Fürdetőkrém-Ung.hydrophl.nonionic
Steril vatta
hidrogén peroxid oldat
Steril mull lapok
Persze nagyjából ár megfelelő,az is jó,ha pl azt írjátok 500 Ft körül
a másik,ezek mennyi ideig állnak el,érdemes dupla adagot venni mindenből?
köszi
311 forintért váltottam múlthéten a hidrophol fürdetőt. 3x100 ml. De ez receptre volt. Az olajnak és az alkoholnak is potom ára volt, olyan 170 forint rémlik. A steril vatta sem sokkal több.
Férjem tavaly nyáron 800 valahány forintot fizetett, receptre volt felírva, fürdető, alkohol, olaj, popsikrém, vatta és géz. Sokáig elég volt.
Úgy ahogy írod pár száz forintokba kerülnek, google-n rátudsz keresni az árukra,de ezeket ki kell íratni a dokival, és ne tározz be belőle, mert csak pár hónapig állnak el.
Popsikrémből 2-őt is írathatsz hiszen gyorsan elfogy.
Boraxot sem árt ha anyatejes.
Szia!
Ezekért 1345 forintot fizettem pontosan. :)
Amit ajánlanék: babaolaj helyett sima patikai napraforgóolaj. Kitörölni a krémet a hajlatokból, száraz bőrre stb. :)
Szép babavárást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!