Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Születés után mennyi ideig...

Születés után mennyi ideig van ébren az újszülött?

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk igazán nem tudom, de mikor megszületett fenn volt, majd fél óra múlva láttam, addigra megfürdették, felöltöztették, akkor már aludt!
2012. júl. 26. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb. 2 percig volt. :))))
2012. júl. 26. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is egyedi dolog. Nekem mindkettő kb fél órát volt fent, először sírtak egy sort, aztán szopiztak, és azon aludtak be.
2012. júl. 27. 09:05
 4/6 gabszem ***** válasza:
nem tudom ,mert szülés után elvitték fürdetni és nem hozták nagyon vissza mert rosszul voltam. 1 hétig voltam kórházban és addig végig aludt. Alig volt ébren.
2012. júl. 27. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom babánként változik. Mikor kisfiam megszületett,elvitték fürdetni, felöltöztetni, stb. Addig végig fennt volt, mert hallottam, hogy nagyon sír. Utána kb 20-30 percet ismerkedtünk még a szülőágyon, addig ébren volt, aztán elaludt. A rá következő 3 napban annyit aludt, hogy nem is sikerült olyan fényképet csinálni róla, ahol nyitva van a szeme.
2012. júl. 27. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
csarom volt es amikor az apja kezebe adtak, akkor mar aludt. Majd betoltak minket az örzöbe es megmertek, megvizsgaltak es csak ezek utan fogtam a kezemben. Ekkor megint ebren volt. Utana vegigaludta a korhazi tartozkodasunkat. Azota is jo alvo. Kopp-kopp:)
2012. júl. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!