Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pest megyében hol kell intézni...

Pest megyében hol kell intézni az újszülött után járó ellátásokat?

Figyelt kérdés
Nem bejelentett munkahelyem volt,tehát tudom,hogy nekem kell mindent intéznem.Tudnátok segíteni,hogy Pesten hol van most a MÁK?Az adatlapokat előre meg tudom kérni,vagy csak ott akkor ?Nagyon köszönöm!
2012. febr. 28. 13:32
 1/4 timike26 ***** válasza:
a 13 keruletben.àrpàd hidnàl.nekem ott kellett kitolteni a formanyomtatvànyt.
2012. febr. 28. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én vecsésivagyok és nekem Vácra kellett küldeni a családi meg az anyasági papírtját. Postán küldtem be.
2012. febr. 28. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Az OEP központja a Teve utca és a Hungária körút (lehet, ott már máshogy hívják) sarkán van a 13. kerültben. Hogy te melyik irodához tartozol azt az oep.hu-n meg tudod nézni. A MÁK is itt van egész közel, a Váci út és a körút sarkán. A MÁK és az OEP között van a rendőr üvegpalota.

Ha szeretnéd, hogy időben megkapd a pénzt, akkor szerintem intézd személyesen. Nekem mostanában rossz tapasztalataim vannak a postával.

Az adatlapokat le tudod tölteni a honlapokról.

2012. márc. 2. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok, nekem másfél hét alatt megjött a pénz.
2012. márc. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!