Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, kérlek írjatok!?

Császárosok, kérlek írjatok!?

Figyelt kérdés

Arra volnék kíváncsi, hogy a császár után mennyivel tudtatok úgy mozdulni, mozogni, tenni-venni, hogy nem fájt a sebetek (varrás)? Mennyi ideig fáj az? Kell (és hova) varratszedésre menni? A babátokat vittétek ilyenkor? Utána -aki persze akart tornázni, hogy visszanyerje régi alakját-, az mennyi idő után tudott?

Aki nem tornázott, azoktól kérdezném, hogy mennyire maradt meg a hasatok (és ezt nem bántásként kérdezem).

Meglátszott a heg a későbbiekben? Milyen irányban vágják a hasat illetve a méhet?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. szept. 29. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mivel altatásos császárral szültem, így simán felülhettem!

És fel is ültem, nem szerettem feküdni!

2012. szept. 29. 20:54
 12/14 sumergo ***** válasza:

Nekem is altatásos császárom volt, de nem engedték, h felüljek, pedig fel tudtam volna. Gondolom azért nem engedték, mert sok vért vesztettem, sok infúziót kaptam( 15 órán át jöttek sorban a zacsik és üvegek felváltva), mivel vérzés miatt lett császár.

Igazából minden nappal jobban ment a mozgás, és csökkent a fájdalom, de 2 hét után már teljesen jól voltam.

A hasamon lóg a bőr kicsit, de nem tornázok még!

2012. szept. 29. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
A hasat vízszintesen a méhet függőlegesen vágják.9-kor császároztak,az éjszakás nővér állított fel először.Következő nap már megkaptam a babát is.Nem varratom hanem kapcsom volt amit a hazaengedés napján szedtek ki (vasárnap császár,csütörtökön szedték ki).Nekem kb 1 hónapig nagyon fájt,csak kapaszkodva tudtam felállni,kb 2 hónap kellett a teljes gyógyuláshoz akkor tért vissza az erőm.De ez mindenkinél más.10 hónapja volt,a vágás széle már szép halvány de a közepe még piros.Én nem tornáztam/tornázok:73 kg-val és 94-es haskörfogattal kezdtem a terhességet,most 63 kg vagyok és 94-es a haskörfogatom :( szóval megmaradt a hasam rendesen :(
2012. szept. 29. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:
6-os, bár már rágen írtad, de ha még mindig fáj a fejed, igyál Redbullt! Nem vicc és nem reklám, orvosi tanács néhány kórházban és beválik!!!
2012. okt. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!