Császárosok, kérlek írjatok!?
Arra volnék kíváncsi, hogy a császár után mennyivel tudtatok úgy mozdulni, mozogni, tenni-venni, hogy nem fájt a sebetek (varrás)? Mennyi ideig fáj az? Kell (és hova) varratszedésre menni? A babátokat vittétek ilyenkor? Utána -aki persze akart tornázni, hogy visszanyerje régi alakját-, az mennyi idő után tudott?
Aki nem tornázott, azoktól kérdezném, hogy mennyire maradt meg a hasatok (és ezt nem bántásként kérdezem).
Meglátszott a heg a későbbiekben? Milyen irányban vágják a hasat illetve a méhet?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Mivel altatásos császárral szültem, így simán felülhettem!
És fel is ültem, nem szerettem feküdni!
Nekem is altatásos császárom volt, de nem engedték, h felüljek, pedig fel tudtam volna. Gondolom azért nem engedték, mert sok vért vesztettem, sok infúziót kaptam( 15 órán át jöttek sorban a zacsik és üvegek felváltva), mivel vérzés miatt lett császár.
Igazából minden nappal jobban ment a mozgás, és csökkent a fájdalom, de 2 hét után már teljesen jól voltam.
A hasamon lóg a bőr kicsit, de nem tornázok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!