Mi van olyankor ha szüléskor kijön egy kis széklet?
Az erőlködéstől mi van, ha kijön majd egy kis széklet? A férjem is bent lesz, de lesül majd az arcomról a bőr, ha meglátja. És az orvos, szülőnő előtt is.
Mi van ilyenkor? Ez nagyon égő, ugye?
Szia!
Az első szülésemnél volt idő a beöntésre, de ott volt egy kis adag ami kijött, de nem tették szóvá, csak a végén, mert megkérdeztem a Dokit, hogy mentet közben, mi volt az a nagy csere-bere ott az ágy végén.
A második szülésemnél nem volt idő, mert 4 ujjnyira nyitva voltam, és már csak a burok tartotta a Fiamat, a Szülésznő a végén kérdezte, mikor voltam utoljára a wc-én és, hogy mindig is nehezen megy a nagy dolog, mondtam, hogy igen, mert azt érezte, hogy van valami, de nem jött ki a szülés közben.
Úgy, hogy nincs gond azzal, hogy ha véletlenül jön is ki mert egyből takarítják és nem szólnak érte, mert megesik az ilyen!
Ne izgulj!!!
Üdv egy Anyuka.
Teljesen normális a széklet, ha a kismama nem kap beöntést, mert amikor átjön a gáton a baba a fejével, testével kipréseli a hüvely alatt található szakaszokat.Így nem véletlenül ajánlják. Nem fájdalmas a beöntés, de legalább a baba nem ebbe születik. Ha ez elmarad (pl:nincs rá idő), akkor minél gyorsabban eltakarítják a szülésznők. Nem égő, hanem teljesen természetes dolog!!
A második gyerekemnél nem volt rá idő, hát sikerült is... senki nem vetette a szememre. A koncentráció és a kitolási szakasz fontosabb volt akkor ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!