A szüléskor kinek segített a málnalevél tea?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy sok kismama könnyebben vajúdott és hamar kitágult. Van valakinek tapasztalata,ill.erről véleménye?2012. júl. 29. 10:37
1/8 anonim válasza:
Baratnom szules elotti napokban itta ahoz kepest alig akart tagulni napokig vajudott... ha valaki hajlamos a hamar tagulasra az malnalevel tea nelkul is kifog szepen tagulni aki nem az ihatja egesz nap es nem hasznal. En is harom napig vajudtam .
2/8 anonim válasza:
Ittam és mondhatom,hogy a tágulásnál segített.Komplikáció miatt meg a műtőbe végeztem.Szomszéd asszony 1 hónapja szült Ő is itta,szinte egyik napról a másikra tágult ki 2000 méhszájról 2111 re,a szülése meg rövid és könnyű volt.
3/8 anonim válasza:
Én az első babámmal 32 órát vajúdtam.
Most ki fogok próbálni mindenféle homeos bogyót, és a málnalevélteát is. Kíváncsi vagyok, fog-e segíteni.
4/8 anonim válasza:
Én ittam a 36.héttől kezdve,de túlhordtam a fiamat.Viszont könnyű szülésem volt,6 óra alatt megvolt mindennel együtt és nem kaptam semmit(pl.oxy).Ahhoz képest,hogy a szülés előtti napon még totál zárt voltam,ez elég jó szerintem.Nem tudom e nélkül milyen lett volna,de a köv. babánál is tuti inni fogom.
5/8 A kérdező kommentje:
És naponta mennyit kell inni? Hogy kell elkészíteni?
2012. júl. 29. 13:56
6/8 anonim válasza:
Szia! Én a 38 hét óta iszom, majd kíváncsi leszek, hogy milyen szülésem lesz. A gyógyszertárban lehet venni, nem drága, rá van írva az elkészítése. Amúgy fel kell forralni kb. 2-2,5 dl vizet, egy bögrébe meg kell tenni 1 teáskanál szárított málnalevelet, állni hagyni kb 10-15 percig lefedve, utána le kell szűrni és, ha akarod, akkor megízesítheted, és ihatod is. Ízesítve nagyon finom, nekem ízlik. Napi 1 bögrével iszom esténként.
39+4hkm
7/8 anonim válasza:
Ittam a 36. héttől, semmit nem segített. Túlhordtam a fiamat, ráadásul brutális szülésem volt, 19 órás vajúdással.
8/8 kruse válasza:
Szerintem ezen a tea nem sokat segít. Én ittam 2 óra alatt megszültem. Egy ismerősöm itta neki császár lett a vége, mert nem tágult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!