Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34 hetes kismama vagyok...

34 hetes kismama vagyok tegnaptól iszom a málnalevél teát, tényleg segít a tágulásban?

Figyelt kérdés
Teljesen zárt vagyok nagyon bosszant mert ez a harmadik terhességem és ilyen még nem volt, hogy ennyi idős terhesen ne legyen a méhszájam nyitva egy kicsit sem. Segítsetek mit tehetek, hogy legalább kezdjen el nyílni a méhszájam...
2012. febr. 13. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem borzasztó lassan tágult, pedig becsülettel ittam.
2012. febr. 13. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne bosszantson, hogy még teljesen zárt vagy, sőt! Én 35 hetes kismama vagyok, szintén 3. baba. Nekem is teljesen zárt a méhszájam, ilyenkor az első kettőnél is az volt. Az első kettőt a 41. héten szültem, de a méhszájam csak a 39. héttől kezdett nyílni. De akkor olyan ütemben, hogy mikor a fájások miatt bementünk a kórházba, már 3,5 ujjnyira nyitva voltam, így mindkét baba 2,5 óra alatt meglett. Viszont én a 37. héttől homeós bogyókat szedtem.
2012. febr. 13. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 39. hetes. Lassan 3 hete iszom a teát és szedem a homeos golyókat, de eddig semmi változás. 2100-as a méhszáj állapota, de ennyi volt ezek használata előtt is.
2012. febr. 13. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első gyermekem tapasztalata alapján, ezeknek a hatása a szüléskor lesz leginkább észlelhető. Legalábbis nekem ott minden egyszerűbben ment, mint azoknak akik nem itták, szedték. Gyorsabban tűnik el a méhszáj és a fájások is rendszeresek és tágítóak lesznek. Persze vajúdás közben is nagyon fontos a szedésük és akkor hat igazán. Legalábbis nekem. 34 hetes

2012. febr. 13. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
37.héttől ittam, 41.héten szültem 2100 méhszáj mellett-császárral...szóval nekem nem használt, de van aki erre esküszik!
2012. febr. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!