Miskolcon Dr. Hollósy Jánosról vélemény?
Info Google:
Dr. Hollósy János - MÁV rendelő
Miskolc, Bajcsy Zs. u 45. Tel: 30/943-5021
vasuetu.hu oldalról:
Magánrendelése: szerda 16:30-18:30, előjegyzés kell
Tel.: (46) 505-022, 505-023
Ez csak netes elérhetőség, én pontosat nem tudok mert nem hozzá járok, más a fogadott orvosom. Annyit tudok még segíteni, hogy tegnap és ma a Diósgyőri Rendelőintézetben a terhesgondozáson ő volt benn, nekem ide kell járnom NST-re mert ez van a legközelebb, így egyeztünk meg a fogadott orvossal. Eléggé morcos hangnemben beszélt velem, mert nem mocorgott a babám az NST-n, sem csokira, lépcsőzésre nem reagált. Ki, milyen stílust szeret egy orvostól, mindenesetre nekem nem volt szimpi elsőnek és ma sem lett az, de magánrendelésen pénzért biztosan másképpen beszél.
Tegnap akik ismerősök voltak vagy magánba járnak nála (nem tudom a kettő közül melyik), gond nélkül beinvitálta a várakozók előtt, és velük nagyon kedvesnek tűnt.
Én ennyit tudok róla mondani, ha másnak fogadott orvosa volt, akkor biztos megírja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!