Miskolcon melyik dokit ajánlanátok? Bár van még időnk 6 hetes terhes vagyok, szeretnék időben tájékozódni.
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 12:20
1/4 anonim válasza:
szia! mi Sándor Csabához jártunk, nagyon meg voltunk vele elégedve, de 2 alakalom után kiderült, hogy nem szüleszt... Most csütrötökön megyünk majd Dr. Gubáshoz, nekem nagyon szimpatikus, telefonon egyeztettem vele 2 hete, voltunk nála 7 hetesen vérzés miatt az ambulancián, megnyugtatóan magabiztos! A párom unokatestvérék is most terhesek, ők is hozzá járnak, egy másik doki azt mondta neki, nála jobbat nem is találhattak volna! sztem egy szintén szakmabelitől ez nagy elismerés! állítólag egy terhesgondozás 5-6E ft nála, egy szülés meg egy alkalom 10x-ese. majd csütörtökön meglátjuk mennyit kér, bár biztos több lesz, hogy most megyünk először, meg ugye ez lesz a 12. heti vizsgálat. sok sikert és probléma mentes babavárást!
2/4 anonim válasza:
Szia! Én dr.Szemán Györgynél szültem 1 éve császárral. Ő a Bató házban rendel keddenként. Egy magánrendelés alkalmanként 8000ft azt hiszem. DE! Nála nincs ilyen megszabott dolog, hogy ennek a 10-szerese a szülés. Mi 30000ft-ot adtunk neki meg kb 5-ször voltam magánon. Akkor még 6000ft volt 1 alkalom. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Legközelebb is hozzá fogok menni. Gubás dokiról én is csak jókat hallottam, mindenki dicséri. Amit tutira tudok, hogy Hardonyinak (Semmelweis) adott a tarifája, 100.000ft egy szülés. Persze elismert szakember és Ő ott a "góré", szóval az ő kismamái kivételes helyzetben voltak. (egy ágyas szoba, választható kaja, látogatási időn kívüli bejárás...).
3/4 anonim válasza:
Én is Szemán doktornál szültem. Nála jobbat nem is kívánhattam volna magamnak. Magánra csak 4-5 alkalommal voltam, a kórházban nem kér pénzt. És nincs tarifája a szülésnek.
Egyébként egy ismerősöm Hardonyinál szült,és 20 v. 30 ezret adott neki,és nem kevesellte. Szó nem volt a mindenhol olvasható fix 100ezerről. Miután megkapta ugyanolyan kedves,és körültekintő volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2012. szept. 13. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!