Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miskolcon tudnátok ajánlani...

Miskolcon tudnátok ajánlani szülés-nőgyógyász szakorvost?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek, néhány személyes véleményt leírnátok + a doki nevét, miért őt választottátok?Nemcsak szülés miatt kérdezem, hanem olyan orvost szeretnék, aki az egész terhességet végigkövetné és nála szülhetnék majd!
2012. júl. 8. 18:01
 1/3 anonim válasza:

Én személy szerint Dr Vrastyák Péter-t tudom ajánlani! nagyon kedves, alaposan vizsgál, és mindent elmond, bármi kérdésed van! A szülést illetően nem tudok még tapasztalatot írni, mert én most fogok szülni nála, első babámat várom, de az első pillanattól hozzá járok! Remélem tudtam segíteni, ha van valami kérdésed szívesen válaszolok! Írhatsz privátban is!

37 + 1 hetes kismama :)

2012. júl. 8. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Dr Sándor Csaba!!! (Semmelweis kórház)

A legeslegjobb szülész-nőgyógyász akit ismerek. Csak jó véleményt tudok róla mondani, és persze mások is (kórházban mindenki szereti). A MÁV rendelőben van magánrendelése hétfő és csütörtök este (18-19). Nem kell időpontot sem kérni. Nagyon aranyos, remek szakember, és nincs elszállva magától. Csak ajánlani tudom...

2012. júl. 9. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!!
2012. júl. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!