Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két apás szülés után most...

Két apás szülés után most egyedül szülök?!

Figyelt kérdés
Volt valaki így? Nincs aki vigyázzon a két kicsire. Kicsit aggódom, félek, hogy egyedül hogy fognak történni a dolgok. A két szülésemnél bent volt a párom és nagyon jó volt, megnyugtató, segített, jó volt együtt megélni.
2012. szept. 26. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Hányadik hétben vagy? Ha nem a 39.-ben, akkor keressetek egy bébiszittert aki eljön addig x alkalommal, megismeritek ti is és a gyerekek is. Később is jól jöhet, hogy tudtok valakinek szólni.
2012. szept. 27. 08:52
 12/21 A kérdező kommentje:

30. De nem ismerek senkit, arra pedig nincs sajnos pénz, hogy idejöjjön 4-5x addig.

Alkalmanként 4-5 e ft, ezt olvasom. Ráadásul kint lakunk a város szélén.

2012. szept. 27. 08:55
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

családi napközi,ki fogják bírni sőt!

amúgy meg neked sem lesz bajod hja egyedül szülsz. barátnőd sincs aki babázna? ennyire nagy feneket nem kell keríteni annk h valaki vigyázzon a gyerekeidre. de persze te tudod mi a fontosabb: a ygerekeid lelkivilága-amit teljesen félreismersz,mert imádnának egy családi napközit az tuti,vagy az h egyedül szülj. amúgy nem értem mi a kérdés,az h h lehet ezt feldolgozni lelkileg? ha lelkileg nehéz egyedül,akkor fentebb van a megoldás!

2012. szept. 27. 09:03
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
óvónénit kérdezd meg. h ilyen estben beviheted-e a kicsit is,ha meg nem napközben kezdődik,akkor x ft-ért átvihetitek-e a 2 gyereket hozzá,vagy eljön-e ő hozzátok
2012. szept. 27. 09:06
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

amúgy én azt nem értem még,h 9 hónap alatt h nem lehet ezt megoldani,főleg h nyilván első perctől tudtad h ez lesz!!!

itt nyavajogsz,de minden megoldást elutasítasz. miért lenne baj ha egyedül szülsz? 3. gyerek,profi vagy már ebben,férjeddel meg beszélhetsz telefonon.

sztem ne csinálj cirkuszt,inkább keress egy jó fej szülésznőt akivel szülhetsz,gyerekek meg maradjanak apával

nagyon hamar kint lesz az a gyerek

2012. szept. 27. 09:09
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Hogy a kerdesedre valaszoljak, es ne azt fitogtassam, hogy de hogyhogy nincs senki????? aki vigyazzon a gyerekekre?:)

nekem se lenne, a kerdes az volt, hogy milyen lesz egyedul szulni:)

Jo lesz meglasd, eddif is egyedul szultek a nok:)ez csak egy plusz amit a modern kor teremtett, hogy az apukak is bent vannak.

En egyedul szultem, ferjem nem akart bejonni es nem eroltettem, nem arrol volt szo hgoy megyunk e a piacra vagy sem:)

Jo helyzetben vagy, mert 2 szules utan tudod mire szamits, es meglasd minden a leheto legnagyobb rendben lesz, ne azon agyalj, hogy nem lesz veled a ferjed, mert ez a szules csak rolad es a gyerekedrol szol:)

Konnyu szulest kivanok! es hagyd a fenebe azokat akik itt hurrognak, hogy na de nincs aki vigyazzon rajuk, nincs!!!ahogy te irtad, ti igy jartatok.

2012. szept. 27. 09:21
 17/21 anonim ***** válasza:
29%
Vagy egyedül szülsz és kibírod, hisz régen minden nő így szült. Vagy felkérsz bébiszittert, vannak 1-2ezerért is, dehogy kerül 5ezerbe, ezt nem tudom, hol olvastad. Kérdezz rá a védőnőnél!!! Szülés előtt 1-2 alkalommal találkoztok vele, ez bőven elég.
2012. szept. 27. 10:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Még bőven van időd a szomszédasszonyoddal is beszélni. Szépen becsengetsz, áthívod egy kávéra, beszélgettek kicsit, megismered jobban, ha szimpatikus, előállsz a kérdéssel. Még 10 heted hátravan, addigra már november lesz szinte, nem hiszem, hogy akkor már a telekre járkálnának.

A gyerekeknek is könnyebb lenne megismerni.

Elmondhatod neki, hogy nincs segítség, ha rendesek, elvállalják, őszintén, én is elvállalnám. Utána megköszönitek egy ajándékcsomaggal.

Annak idején a szüleim is csak jóban voltak a szomszédokkal, nem puszipajtásként, de jó szomszédként igen. Akkoriban még nem volt mindenkinek telefonja, elhiszed, hogy nem csinált ügyet belőle, amikor éjszaka apám felkeltette, hogy mentőt hívjon a vajúdó anyámhoz?!

Lazán, kedvesen, ne ragozd túl, felesleges.

2012. szept. 27. 12:43
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező nem megoldási javaslatokat várt, hanem lelki tanácsot, olyantól, aki szült már apás szülés után egyedül. Erre néhányan még utálatoskodnak is vele.

Sajnos nem tudok neked válaszolni, én egy gyereket császárral hoztam a világra, csak azt mesélhetem el, hogy mi nagyon apás szülést akartunk, aztán nagyon odavoltunk, amikor kiderült, hogy progr.császár lesz,de velem nagyon aranyosak voltak a műtőben, az altató orvos, meg a nővér is végig igyekezett terelni a gondolataimat. Kívánom, hogy ha már apa nem lehet ott, fogj ki Te is ilyen kedves szülészt, vagy nővéreket.

2012. szept. 27. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Más is bemehet a szülőszobára nem csak apuka. Ha csak apuka tud vigyázni a gyerekekre, akkor kérj meg egy jó barátnődet hogy menjen be veled míg vajúdsz. Nekem anno az anyukám és a húgom volt bent végig a szülésnél. Most apás lesz, de készenlétben lesznek a barátnők ha ő nem bírná (túljelentkezés van) :) Én egy órát voltam kb. egyedül anno míg beértek anyuék, de az nagyon lassan telt, rossz volt.
2012. szept. 28. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!