Ez valóban önző dolog lenne?
Szóval csak szülés után 1-2-3 órával szólni a rokonoknak, hogy meg van a pici.
Én nem biztos, hogy szeretném, ha rögtön a fájásoknál már mindenki ott lenne meg 5 percenkét csörögne a telefon. Szerintem ez csak rám, a férjemre meg a kicsire tartozik, ez mindhármunknak egy csodás pillanat és nem akarom, hogy már toporzékolása ezt elrontsa...
Szóval, csak akkor szólnék anyóséknak, én szüleimnek, ha már minden lenyugodott...
Én teljesen kiakadtam, mikor anyósomék bejelentették, hogy ők már ott lesznek, mire meglesz a baba. Mondtam h hozzám ne jöjjenek, nem leszek szalonképes állapotban, és szerintem marhára nem leszek kíváncsi senkire.(válasz: Nem hozzám, hanem a picihez jönnek)
Mikor befektettek szülőszobára, mindenkinek ment egy sms, hogy szülünk. Apa fájások közben még 1-2-t telefonált is. Anyósomék hír hallatán rögtön a kórházban termettek. Aztán mikor letelt a 2 órás megfigyelés, és kitoltak minket, a szülőszoba kijáratánál már ott volt a család. Nem idegesített annyira, mint gondoltam, sőt, tök jó volt, hogy mindenki nézegette, hogy milyen cuki. Volt kb. 3 percük csodálni.
Ettől függetlenül szerintem nem önzőség.
Szülés közben sztem nem nagyon fog érdekelni, hogy ki hív, meg ki nem, főleg, ha kikapcsolod a telefont. Én pl észre sem vettem, hogy a párom telefonál.
Szia!
Nekem indított szülésem volt egy hónapja. Előtte 10 napig kórházban voltam, mert be kellett feküdnöm túlhordás miatt. Én reggel 6 körül írtam mindenkinek egy SMS-t hogy ma, fél8kor megindítják a szülést és tartsák tiszteletben azt a pár órát, szólunk ha lesz fejlemény. Persze ezt szebben leírva, de ez volt a lényeg. Szerettem volna ha tudják mikor szülök de volt olyan barátom, aki azt kérte hogy ha elindult a szülés hívjam fel.... Szóval eléggé nyomulósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!