Valaki valamilyen hatásos szülés beiinditó modszert mondana nekem?
40+4-re szültem,2,5 hónapja,nem tudom emlékeztek a legnagyobb kánikulában.40 fokok voltak.Már tűnkön ültem.Kimenni csak akkor tudtam,ha valaki lekísért/könnyen rosszul lettem a forróságban./Nagyon rossz volt.De hidd el a baba,ha jönni akar jön így is-úgyis.Ha még jól érzi magát odabent,akkor aztán meg csinálhatsz bármit.Sőt,olvastam,hogy a legtöbb szülésbeindító praktika,még kifejezetten ártalmas is lehet.Bábakoktélt pl.csak orvos engedélyével kéne inni.
Amiket hallottam,hogy a kérdésedre is válaszoljak:mellbimbó ingerlése.Méhösszehúzódásokat okoz.De vigyázz,ha a fájások erősek lesznek,hagyd abba rögtön!A bazsalikom,majoránna,kakukkfű,és rozmaring fűszer is segíthet.
Tényleg hagyd,hogy meginduljon magától a vajúdás,interneten is utánaolvastam,és sok veszélyforrása van.A bábakoktélt/ricinuskoktélt pedig szigorúan mellőzd.
"Ricinuskoktél
Ezt az ízletes koktélt Németországban bevett szülésindító italként alkalmazzák, mert garantált a hatása. A következő összetevőkből áll: 2,5 dl baracklé, 2 evőkanál ricinusolaj, 2 csepp vasfűolaj. A keveréket tetszés szerint lehet fogyasztani bármilyen alkohollal (pl: pezsgővel) vagy vízzel. Mivel a ricinus elősegíti a bélmozgást, az anyának hasmenést okozhat.
Ne feledd: ennél az eljárásnál fontos a folyamatos magzati monitorizálás! A bélmozgás ugyanis a babánál is jelentkezhet, aminek következtében a kicsi mekóniumot (magzatszurkot) ürít a magzatvízbe és oxigénhiányos állapotba kerülhet!"
Szex. Kutyapózban úgy, hogy a párod beléd élvez, rögtön utána csüccsenj bele egy kád meleg (nem forró!!!) vízbe.
Na ha ettől nem indul meg, akkor még nagyon maradni akar a babád:)))
Hány hetes vagy?
Köszönöm a válaszaitokat.
1es válaszoló.ilyen löttyöket magamtól nem innék.nem bizom az ilyesmikben. :) meg őszinte leszek félnék is ilyet meginni.igwn ilyesmikre gondoktam mibt pl a séta lépcsőzés stb.csak arra lettem volna kiváncsi hogy ez hatott e valakinek.39hetes vagyok.de már nehezen birom.nagy a pocim és a babám is valószinű hogy nagy.hallottam még hogy tonicot kell inni.arról mina véleményetek?a 40.hétig várok még de már az is vészesen itt van
Türelem. Már nincs sok hátra.
Nekem az első két gyerekem a 38. héten megszületett, ezért én alapból arra voltam "ráállva", hogy "korábban" szülök. A harmadikkal is így készültem.
Hát megtréfált alaposan.
Az utolsó egy hónapban minden nap szülni akartam. Lelkileg nagyon megviselt hogy nem jön a baba.
Aztán be is kellett feküdnöm túlhordás miatt, ezen is kiakadtam, mert otthon meg a két kicsi gyerekem...
41+6-ra szültem.Lassan 4 hónapos a pici és így visszanézve már nem annyira szörnyű, ami akkor nagyon nehéz volt.
És MINDENT kipróbáltunk, én a bábakoktélt is megittam az orvosom ajánlatára (aznap kellett a kórházba mennem délután, így figyelte hogy mi van), de csak erős rendszertelen fájásokat csinált, amik aztán leálltak.
Minden más praktika (szex és társai) csak ennél gyengébb fájásokat produkált vagy semmit.
Én azt mondom, szerelmeskedjetek, ha kívánod, csak az indítás végett nem szerencsés, és TÜRELEM!
Jön a pici, amikor akar. Reméljük nem lesz indítás Nálatok sem! És hát még több mint egy heted van arra, hogy magától meginduljon a pici.
Szép szülést!
Szia!
Én 39+2hkm vagyok és a jövő héten minden bizonnyal indítani fogják,mert nagyon öreg a lepényem. Én mindent próbáltam már az ég világon. A tonikot,a lépcsőzést,az ablakpucolást,felsúroltam a padlót,ettem csípőset,birizgáltam a mellbimbómat,órákig simogattam megrögzötten a pocakom,iszom a málnalevél teát hetek óta,homeos bogyókat szedek,meleg fürdő,orgazmus,minden kivéve a szex,mert a párom nagyon félt minket és nem tudom rávenni.Próbáltam megbeszélni a lánykámmal,hogy ki kéne jönnie,de semmi nem használt. Nyitva van a méhszájam már hónapok óta, a belső már hetek óta,minden este eljutunk a 10 percesekig,de semmi =( Szóval én már beletörődtem,hogy indítani fogják =(
Én a másodikat hordtam nagyon túl. 41+.... voltam már és a lányom nagyságából kifolyólag 4kg feletti meg az előző szülés hatására szétroppant a csípőm a 35. héten -pokoli fájdalom, amihez a hetek alatt lassan "hozzászoktam" - én ezért akartam hogy előbb jöjjön, de nem!
Tapasztalataim:
- szex -többféle pózban: rendszertelen fájások, majd semmmi.
- takarítás - kissé kivitelezhetetlen volt a fájdalmak miatt, és csak elfáradtam - ami a szüléselőtt valljuk be nem épp a legjobb, de semmi.
- lépcsőzés - sajna muszáj volt olyan helyen laktunk, de semmi.
- bábakoktél - orvosi utasításra! - alkohol nélkül!!! - hasmenés fél napig!! szóval csak úgy próbáld ki ha legalább 2 vécétek van! hogy a másik ne csinálja össze magát, mivel te úgysem fogod tudni levakarni magad a klotyóról!
- kínai kaja - a kis kínait kértem hogy adjon valami babacsalogató kaját - nem tudom mi volt, de pokolian csípett! a lányom meg 1 órán át csuklott a hasamban!
- homeos bogyók, és málnalevéltea meg a társai - semmit nem használtak!
Egyvalamit nem próbáltam ki és nem is javaslom a nyújtózkodást, ablakmosást, mivel sokan nem tudják, de ennek hatására leszakadhat-levállhat a méhlepény és a babus pár perc alatt meghalhat!!
Végül mikor beakarták indítani a szülést és felmásztam a szülőágyra, akkor elkezdett szivárogni a magzatvíz!
A lányom pár órán belül megszületett... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!