Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A dokim ma szólt, hogy hétvégé...

A dokim ma szólt, hogy hétvégén elutazik. Ti fizetnétek neki, ha végül nincs ott a szülésnél?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy majd csak hétfőn lesz, de nem biztos, hogy nem szülök meg a hétvégén. Ha átad másik orvosnak, és végül ténylegesen nem ő lesz az, aki világra segíti a babámat, illik neki adnom pénzt és mennyit, vagy illik-e adnom a másik dokinak, aki beugrik helyette?
2012. szept. 21. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A magánrendelőjében fizettél a vizsgálatokért. Azért fogadtad meg, hogy rendelkezésre álljon. Azért kér pénzt, hogy ott legyen, akkor, amikor elvileg nem kellene.

Ha nincs ott, akkor nincs üzlet

Vagy rosszul látom?

2012. szept. 21. 22:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy ha nem nála szülök, akkor nem jár neki pénz, de olyan ciki lesz, ha esetleg amíg bent vagyunk a kórházban, bejön, ránk néz, és esetleg még a varratszedést is ő végzi el. Akkor már csak kéne valamennyit adni, nem? Vagy nem?
2012. szept. 21. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Max. 10 e ft-ot. Őt megfogadtad, elvállalt. ergo, azt vállalta, hogy ott lesz a szülésnél.

1. voltam

2012. szept. 21. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem kell adni. A semmiért ne fizess. Ha meg ő végezné a varratszedést, azt veheted úgy, hogy benne van az árban, abban, amit eddig is mindig fizettél neki a rendelésén.

Ha eleve szánsz pénzt a szülés levezetését végző orvosnak, akkor igen, illik azt az összeget a másik orvosnak odaadni, annak, aki végül levezeti a szülést.

2012. szept. 21. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Gátvarrat egyébként? azt mostanság felszívódóval szokták.

1. voltam.

2012. szept. 21. 23:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, gátvarrásra gondoltam (jobb esetben). Itt még szokás nem (csak) felszívódót használni, bár orvosa válogatja.
2012. szept. 21. 23:21
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Jönnek ezek a fájások (bár még csak jóslók), de nem hiszem, hogy hétőfig kitartunk. na meglátjuk, hogyan alakul!

2012. szept. 21. 23:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Én csak akkor fogok, ha nála szülök.
2012. szept. 22. 06:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért adnák ha nincs ott??? Gondolom fizettél minden alkalommal mikor hozzá jártál..akkor kaptál valamit a pénzedért cserébe, ha nem lesz ott szülésnél nincs miért fizetni.én nem adnék senkinek, az a dolguk hogy levezessék a szülést.
2012. szept. 22. 08:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem adnék.Babám három hónapos,az orvosom a szülésnél esküvőn volt.Csak úgy lazán.Az ügyeletes jó haverja,egy nagy paraszt volt.Óriási szükségem lett volna az orvosomra,rohadt nehéz szülésen vagyok túl,császár lett.Nem adtam neki egy árva garatot sem.Mikor leesett a szívhangja a kislányomnak,nem jött császárra azonnal,holott S.O.S intézkedni kellett volna,oxigénhiányos állapot léphetett volna fel.
2012. szept. 22. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!