Ha az első szülésnél fájásgyenge voltam, a másodiknál nem biztos, hogy az leszek, ugye?
Az elős szülséem pár redzseres fájás után magzatvízszivárgással indult, majd nehezen tágultam, oxi, és 17 óra vajúdás után tudtam csak a lányom megszülni.
Ma töltöttem a 40. hetet, ugye most lehet másképp is??
Nagyon sokszor nyugtatom magam, hogy könnyebb lesz,nem folyik el a víz...de a félelem csak ott motoszkál
Nekem a 2. szülésem fele annyi ideig sem tartott mint az első. Igaz intenzívebben fájt ezen rövid idő alatt, de legalább 2 óra alatt megvoltam vele. Nyugalom általában a 2. gyorsabb, de nyilván nem garancia. Az viszont biztos, hogy bent nem marad és bármennyire is fáj érezni fogod, hogy megérte amikor megpillantod!
Könnyű gyors szülést!
(egyébként az elsőnél a végére nálam is fájásgyengeség alakult ki, de erről a papírokból értesültem, mert ugye fájni ugyan úgy fájt így nem tudtam, hogy nem jól...és hát nagyon szét voltam csúszva nem uraltam a helyzetet. A 2.at indították így nem tudom mi lett volna viszont sokkal inkább jelen voltam nem csak úgy sodródtam)
SImán lehet másképp, nyugi.
Mondjuk nekem a kettő közt annyi volt a különbség, hogy az elsőnél nem is voltak fájások, a másodiknál meg tök erősek voltak, és nem tágultam tőlük:(
A barátnőmnek viszont az első babánál volt, a másodiknál viszont 3 óra alatt meglett, alig értek be a kórházba:)
Ilyet kívántam magamnak is másodiknak, de sajna nem jött be, most neked kívánom, hogy ilyen könnyű legyen, és drukkolok, hogy bejöjjön:D Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!