Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első szülésnél fájásgyen...

Ha az első szülésnél fájásgyenge voltam, a másodiknál nem biztos, hogy az leszek, ugye?

Figyelt kérdés

Az elős szülséem pár redzseres fájás után magzatvízszivárgással indult, majd nehezen tágultam, oxi, és 17 óra vajúdás után tudtam csak a lányom megszülni.

Ma töltöttem a 40. hetet, ugye most lehet másképp is??

Nagyon sokszor nyugtatom magam, hogy könnyebb lesz,nem folyik el a víz...de a félelem csak ott motoszkál

2012. aug. 29. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. szülésem fele annyi ideig sem tartott mint az első. Igaz intenzívebben fájt ezen rövid idő alatt, de legalább 2 óra alatt megvoltam vele. Nyugalom általában a 2. gyorsabb, de nyilván nem garancia. Az viszont biztos, hogy bent nem marad és bármennyire is fáj érezni fogod, hogy megérte amikor megpillantod!

Könnyű gyors szülést!

(egyébként az elsőnél a végére nálam is fájásgyengeség alakult ki, de erről a papírokból értesültem, mert ugye fájni ugyan úgy fájt így nem tudtam, hogy nem jól...és hát nagyon szét voltam csúszva nem uraltam a helyzetet. A 2.at indították így nem tudom mi lett volna viszont sokkal inkább jelen voltam nem csak úgy sodródtam)

2012. aug. 29. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

SImán lehet másképp, nyugi.

Mondjuk nekem a kettő közt annyi volt a különbség, hogy az elsőnél nem is voltak fájások, a másodiknál meg tök erősek voltak, és nem tágultam tőlük:(

A barátnőmnek viszont az első babánál volt, a másodiknál viszont 3 óra alatt meglett, alig értek be a kórházba:)

Ilyet kívántam magamnak is másodiknak, de sajna nem jött be, most neked kívánom, hogy ilyen könnyű legyen, és drukkolok, hogy bejöjjön:D Könnyű szülést!

2012. aug. 29. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nekem is fájásgyengeségem volt,kaptam oxit,és onnantól kezdve 2 óra múlva lett meg a lányom.A kicsi első fájástól 2 perc híján 4 óra alatt.Egyből rendszeresek voltak a fájások,ebből nem egészen 1 óra volt ami igazán fájt.
2012. aug. 29. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a másodiknál is az volt sajnos... de legalább pár óra alatt meglett, bár sztem az inkább a méhszájlazítónak volt köszönhető. Elsőnél EDA-val majdnem egy teljes napig kínlódtunk :S.
2012. aug. 31. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!