Ha az első babámat gátmetszéssel szültem, van esélyem még gátvédelmes szülésre a második babámnál?
Ez doki függő! Bár a kórház,ahol én szültem,vallja,hogy ha 2 szülés közt nem telik el 3 évnél több,akkor nem vágnak,de engem a 2. szüléskor vágtak,pedig 2 év korkülönbség van a nagyok közt,és a második leányzó kisebb paraméterekkel jött a világra,mint a nővére,rendesen tágultam is... szóval semmi nem indokolta a gátmetszést.
A harmadikat viszont már a lehető legtermészetesebben szültem,intézményen kívül :-) A mentőben nem vágtak.
Elsőt gátmetszéssel, másodikat gátvédelemmel szültem.
De ez itt dokifüggő volt, mert a másodikat másik dokinál szültem. Ha az elsőnél maradtam volna, vágott volna másodjára is. Ha az első gyerekemet is a második dokinál szülöm, akkor már elsőre ment volna a gátvédelem.
Igen. De szerintem ez nem doki, hanem szülésznő függő, de legjobban attól függ, hogy a baba hogy viseli a szülést.
Első babámat gátmetszéssel szültem, már majdnem vákum kellett, az utolsó pillanatban egy tolóra kint volt metszéssel. Most a másodikat védelemmel szültem más fogadott szülésznővel, de a baba végig jól volt bent, több tolóra jött csak ki, de a gát megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!