Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ez mensi vagy az Azalia...

Lehet ez mensi vagy az Azalia mellékhatása?

Figyelt kérdés
lassan 2hete szedem a gyógyszert és pár napja vérzek,mintha mmegjött volna.2hónapja szültem természetesen és szoptatok is.
2012. szept. 21. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Akár mensi is lehet.Nekem 4 héttel szülés után jött meg először pedig szoptatok.

A babám kb 6 hónapos korától szedek Cerazettet,mensi 1. napján kezdtem,ezután 23 napig megvolt a vérzés hol erősebben hol gyengébben,majd elmúlt és azóta nem is jött meg (kb 3 hónapja)

2012. szept. 21. 21:31
 2/5 anonim válasza:

Inkább az azália.Én is szedtem, majdnem 2 egész levéllel,de ez idő alatt nekem is végig megvolt,meguntam és inkább abbahagytam. Első gyermekemnél is ezt szedtem,de ott nem volt ilyen elhúzódó, akkor volt hogy vérezgettem egy kicsit,de olyan is volt,hogy jó ideig semmi.

Sajnos ez emberfüggő,kinek,hogy reagál rá a szervezete,van akinek semmi,van aki végig vérezget mellette.

2012. szept. 21. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kéthetente véreztem tőle.
2012. szept. 21. 21:32
 4/5 A kérdező kommentje:
tényleg jó kis fogamzásgátló:(Akkor mikor leszek én a párommal????
2012. szept. 21. 21:36
 5/5 anonim válasza:

2. vagyok, igen,ezt tuti fogamzásgátló :)

vagy vérezgettem vagy csak maszatoltam,így alig voltunk együtt a párommal amíg szedtem.Mondjuk nekem a libidómat is befolyásolta, úgyhogy nem bántam meg,hogy nem szedtem tovább.

2012. szept. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!