Ez lehet az oxitocin gerincinjekció mellékhatása még?
Egy éve szültem. Szülés után pár hónapig érzékeny volt a derekam, hamar megfájdult. Most egy pár hete ez újra előjött, a napi séta, és a tannivalók után nagyon fáj a hátam és a derekam. Este nehezen alszom el, mert sehogy sem kényelmes. Ez lehet az injekció miatt még?
Ha szeretnék majd még egy babót és ott is kérek ilyet, utána mégrosszabb lesz?
Nem hinném,hogy a gerincérzéstelenítés(EDA) utóhatása lenne,mert akkor folyamatosan kéne fájnia egy ponton a hátadnak,bár főleg a derekad azon részének ahova kaptad anno az eda-t,a hátad a szúrás pontjánál feljebb nem tud az injekciótól fájni.De az nem oxitocin amit az eda-ba adnak,hanem lidokain.
Szerintem simán fájhat a sok tennivaló miatt,egész napos futkosás után(egy év körüli gyerkőc után)ha nem elég edzett a hátad.Én sokaktól hallom ezt a panaszt,olyanoktól is akik nem kaptak eda-t anno.Gerinctorna tud segíteni ha van módod és időd eljárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!