Miért kell elítélni azokat az embereket akik császárral szűltek, (fognak)?
Az én férjem császárral született, az öccse természetes úton. Kettőjük közül a férjem sokkal életrevalóbb, pedig mondják, hogy kell az az erőfeszítés, amit a baba megél a születés alatt (nem mintha az, hogy hirtelen kiveszik a méhből nem lenne félelmetes).
Én félek a természetes szüléstől, de a baba miatt, nem magam miatt. Félek a köldökzsinórtól és az oxigénhiánytól (van a családunkban olyan, akinek ez teljesen tönkre tette az életét, a szemén kívül semmilyét nem tudja mozgatni, szellemileg viszont teljesen ép). Keskeny csípőjű vagyok, és nem fogok elkeseredni, ha azt mondja a doki, legyen inkább császár, de rábízom a döntést. A fájdalomtól egyáltalán nem félek, tudom, hogy az más, de én a fogorvosi székbe is mosolyogva ülök be, még ha műtenek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!