Ha várható szülés előtt 1 héttel 2 ujjnyira nyitva van valaki, akkor annak gyors szülés-e lesz?
Talán nem sokat fogok rajtad segíteni, de azért leírom. 40. héten teljesen zárt voltam, 5 napra rá bő 2 ujjnyira nyitva, így megindították a szülést (amúgy semmi más bajom nem volt, nem is görcsöltem). Oxit kaptam, nagyon jól reagált rá a szervezetem, egyből jöttek a fájások, szépen tágultam, 4 óra múlva megszületett a kisbabám. :) Szerintem elég gyors volt első szüléshez képest. Remélem most sem tart majd sokáig, hétfőre vagyok kiírva a második babámmal.
Szívből kívánom, hogy neked is könnyű és gyors szülésed legyen!!! :)
Én így voltam, ahogy írod. 1 héttel a kiírt időpont előtt 2 ujjnyira voltam tágulva, nyákdugó sem volt már, a doki szerint aznap vagy másnap jött volna a baba. De a baba csak 1 hétre rá, a kiírt napon jött, akkor viszont úgy, hogy 2 órával az itthoni ébredéstől számítva a kezemben trtottam. :-O 5-kor ébredtem, 7:00-kor bújt ki a pici.
Mondjuk nekem 2. szülés volt ez 3 hete.
köszi a válaszokat!
igazából nem rólam van szó,én már 2 szülésen túl vagyok.-mindig teljesen zárt voltam és inditani kellett,és elég hosszasan vajúdtam mégsem tágultam.végül császár lett a vége..!
A testvérem van kiírva 25.-ére,és abban reménykedtem neki nem kell ezen keresztül mennie amin nekem, mivel már 2 ujjnyira nyitva van.-de ezekszerint ez még nem jelent gyors szülést.
Nincs összefüggés.
Én végig zárt voltam mindkétszer, a vajúdás alatt kezdtem nyílni, és mindkétszer nagyon hamar szültem (főleg a másodikat).
Most 37 hetes vagyok, még mindig teljesen zárt, biztos most is a vajúdás alatt nyílik majd a méhszájam..
Szia!
Lehet hogy nem törvényszerű, de szerintem aki nyitva van annak gyorsabb. Én már a 36. héttől nyitva voltam egy ujjnyira mégis azt mondogatta a dokim hogy baromi nehéz szülés lesz, készüljek egy nagyon hosszú és fájdalmas vajúdásra. Gondolhatod hogy emiatt frászban voltam a végéig. Aztán az utolsó napon már 2 ujjnyira voltam nyitva, mégis azt mondta, lehet hogy császár lesz a vége mert nagy baba.
Mindezek ellenére, 10 nap után megindították és fél órával előbb szülhettem volna mert teljesen kitágultam de az oxitocin még nem hatott. Megemelték és az segített.
Szóval, szerintem ha már most nyitva van 2 ujjnyira az jó. :)
4 hetes fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!