Mit mondhatnék a dokinak? 6 hetes kontrollra nem mentem vissza.
már jó ideje mennék csak attól tartok jól le szidnak.mit mondhatnék?most 6 hónapos a pici.
kórházba is kellet menni az időbe a babával mert műtötték.de azóta már lett volna időm elmenni.
csak beparáztam.
a babám az mindennél többet ér.ő a mindenem!!!
nem értem,hogy ha magammal nem törődtem akkor miért kell úgy írni mintha mással is trehány volnék.
igenis úgy 2 óránként tisztába teszem,minden nap fürdetem,etetem.r,rendszeresen megjelenek vele védőnőnél és doktornőnél is.
Nem értem...mitől paráztál be?Miért halogattad idáig?
Hiszen a terhesség alatt rengeteget kellett járnod,vizsgáltak is,szültél is,akkor ne mondd,hogy féltél.
Ez egy kicsit felelőtlenség magaddal szemben,szerintem számíts rá(minden rosszindulat nélkül mondom),hogy le fognak cseszni,és jogosan.
Szedd össze a bátorságod,menj el,hallgasd meg amit mondanak,és ennyi.
12.57 -es vagyok.
Azért adok igazat az elsőnek,mert te és a baba egyek vagytok,ha magaddal nem törődsz az vele szemben is felelőtlenség.Ha magadra vigyázol,rá is vigyázol.Mi lenne vele nélküled?
Ne foglalkozz ezzel a sok agyament csajjal itt! ;)
Menj el szerintem a dokihoz, és mondd el neki az igazat. Legfeljebb lecsesz. Na és? Kibírod. DE megvizsgál, és tudni fogod, hogy minden rendben van veled.
Nem fog lecseszni, ugyanis őt nem érdekli, hogy veled mi van. Téged kell, hogy érdeljen, hogy a te egészséged hogy áll.
Menj el mielőbb, ez nagyon fontos a babád és a te érdekedben is! Most már egy rákszűrés is aktuális nálad szerintem... Ne parázz, csak "szedd össze magadat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!