39 hetes terhes vagyok. Ma reggel elment a nyákdugó, de nem volt véres. Egyfolytában székelési ingerem van. Lehet hogy még ma megszülök?
Azért nem kell kórházba menni, mert elment a nyákdugó és székelési ingered van. Főleg, ha fájás nincs.
Székelési inger valószínü azért van, mert a baba már nagyon lent van, és nyomja a végbelet.
Ha elmegy a vized, vagy vérzel, vagy beáll a fájás időközösre, akkor mehetsz.
De persze ettől függetlenül, ha megnyugtat, menj be, vagy beszélj a dokiddal.
Lehet, hogy még ma meglesz, de még túl is hordhatod:-) Anyákdugó néha hetekkel előbb eltávozik.
Szia, nekem is reggel óta folyamatosan megy el a nyákdugó (igaz, én már a 40. hetet be is töltöttem).
Éjjel óta fájásaim vannak, hol erősebbek, hol gyengébbek, hol elmúlik, majd visszajön.
Volt már 10 percenként, több mint egy órán keresztül, volt 4-5 perces is-de elmúlik mindig (főleg ha ülök).
Wc-re is sűrűn járok...
Én még várok, aztán ha rendszeresek a fájások-rohanás:)
Bár már én is gondoltam, hogy bemegyek a kórházba, megnézzék, hogy mi van.
Ha gondolod menj be, v. hívd fela dokid, szülésznőd.... Lehet, hogy behívnak, biztos ami biztos alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!