Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik. Hány hetente,...

Kismamik. Hány hetente, illetve Mikor nézték meg utóljára a méhszájatokat?

Figyelt kérdés
Nekem magán dokim van és utoljára 36hetesen nézte meg de akkor is csak azért mert mondtam,h fájdogál már a pocim alatt. Akkor még zárva volt.Azóta sem... És már nem is fogja mert vasárnapra vagyok kiírva és nem talizok vele cs ha szülök.
2012. szept. 18. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hétfőre vagyok kiírva, eddig még egyszer sem nézték. A védőnőm szerint uh-on nézik, de én ezt nem vettem észre, egyszer sem mondták, pedig mindent mondtak, hogy éppen mit látunk. A papíromon sincs semmi. Hétfőn megyek amniocentézisre, ha addig nem indul meg a szülés, ott látni fogják.
2012. szept. 18. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az elsőnél magánhoz jártam 4 hetente megnézte.A másodiknál,már az sztk-ba jártam terhesgondozásra,ott is minden alkalommal megnézték.Sok orvos nem szeret ezt a vizsgálatot,ha nincs semmi gond a terhességgel.Mindkét pocakosságom alatt megkérdezték,hogy szeretném-e,hogy megnézzék.Én kíváncsi voltam,hogy minden rendben van-e,így minden alkalommal megnézettem.

Unokatesóm orvosa összesen kétszer nézte meg szintén 36 hetesen,és utána a szülésnél.

2012. szept. 18. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Egész terhesség alatt egyszer nézték eddig akkor is csak azért mivel alhasi görcsöm volt és akkor arra is ránéztek, ez a 24. Héten volt.legközelebb majd csak a 35. héten megyek orvoshoz akkor talán megnézik, nem tudom.
2012. szept. 18. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is vasárnapra vagyok kiírva. Engem meg az aggaszt, hogy már a 36.hét óta nem UH-goztak. A lepény érettségét, a magzatvízmennyiséget, meg a köldökzsinórt pedig gondolom csak úgy látni. Ja, és magándokim van.
2012. szept. 19. 05:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem 42.héten nézték meg először,szülés előtt/közben:)
2012. szept. 19. 06:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es válaszoló.Hol fogsz szülni? Én Nyíregyházán. Elvileg 38 hetesen van kötelező uh. Legalábbis ide kellett menni.
2012. szept. 19. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Budapesten, a Szent Imrében fogok szülni. Ez aggaszt picit engem is, hiszen csak a 36. héten voltam UH-n.
2012. szept. 19. 11:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Én keddre vagyok kiírva és engem 34 hetesen vizsgáltak meg utoljára meg elötte egyszer 24 hetesen. Nekem sincs fogadott dokim,sztk-ba járok tanácsadásra. A védőnőm szerint ez normális, hogy nem vizsgálnak meg minden héten a vége fele,de azért jó lenne tudni hogy tágulok e vagy valami :s

Könnyű szülést nektek :)

2012. szept. 19. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Én is Nyíregyázán fogok szülni, Medve Lászlónál, bár én még csak 20 hetes vagyok. Nekem nézte 13 hetesen és holnap is fogja. Majd 26. hét körül újra.

Te kihez jársz?

2012. szept. 20. 13:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Én Rácz Krisztinánál fogok.

Nagyon jó doki.

Köszönöm a válaszokat.

Boldog babavárást mindenkinek.

2012. szept. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!