Kismamik, akik szülés előtt álltok, szerintetek mit hoz a csütörtökre ígért hidegfront? Ki hogy gondolja, szülünk, nem szülünk? Ki hány hetes? Van valami előjele a szülésnek? Hol fogtok szülni? Hányadik baba?
Szia
39. hétben vagyok, 2. baba és Szegeden fogok szülni.
Előjelek? Hát azok már régóta vannak. :) A méhszájam már kb két hete két ujjnyira nyitva, 9 napja elment a nyákdugóm, mindenap vannak jóslóim és keményedéseim, fáj a derekam. Már nagyon ki vagyok és én már nagyon szülnék. Szombat éjjel is be kellett mennünk a klinikára, mert azt hittük itt az idő, de nem. A ctg 100-120-as rendszeres 3 percesnként jelentkező fájásokat mutatott, de a dokim haza küldött, mondván nem nyílt tovább a méhszáj. Azóta sem vagyok valami jól. Ma viszont délelőtt olyan álmosság jött rám, hogy aludtam kb 2,5 órát. :)
Azt nem tudom, hogy a hidegfront beindítja e a szülést. Nálam nem szokott semmit okozni. Én már ebben sem reménykedem. :(
Te kedves kérdező? Hogy vgay, mit érzel lesz valami? hanyadik baba, hol fogsdz szülni?
Nálunk is első baba. Semmi előjel, úgy értem se nyákdugó, se jósló, pedig már 39+4 vagyok. Anyukám és anyósom folyton hívnak minden apró időjárási hatásnál, hogy ugye már megszültem, de semmi. Azért is érdekelt, hogy befolyásol-e tényleg a front? Nem tudom... Na, mindegy. Szerencsére mi is jól vagyunk, ma még szilvásgombócot gyúrtam, meg két naponta ctg-re járok Budapesten a MÁV-ba, ott is fogok szülni.
Hű, második, szerintem Neked mindjárt itt az időd :-)
És átlagban mennyire izgultok? Én most kezdek, de nem a szülés miatt, inkább, hogy milyen is lesz utána hármasban, álmodozom, meg ilyenek.
én 20.-ra vagyok kiirva!
36 hetesen ment el a nyákdugóm, a méhszájam másfél hete volt 2000-es
első baba kislány:)
tegnap mondta a párom a hidegfrontott és hogy már jó lenne túl lenni rajta,őt jobban megviseli mint engem :))))
én a Mávba fogok szülni, mindennap keményedik a hasam főleg ha pisilnem kell éjszaka pár órát alszok,nappal zombiskodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!