Reggel óta fáj a torkom, alig bírok nyelni, nincs lázam se hőemelkedésem, de nagyon kedvetlen és erőtlen vagyok. Wc-ig is alig tudok elmenni. Szerintetek elkaptam valamit vagy ez már a szülés jele? 38hkm de 25re vagyok kiírva (jövőhét keddre)
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 12:37
1/5 anonim válasza:
A torokfájás nem a szülés jele,az biztos.Inkább benyaltál valamit.Ezzel én is így vagyok,csak én tudom,hogy a kisebbik-4 éves-fiamtól kaptam.Én mézes citromos teát iszom,Tantum Verde tablettát szedek.38 hetes én vagyok(ma töltöttem be),Te pedig ma a 39.-et töltötted,nem?Ha jövő hét keddre vagy kiírva...2gyerekes+38hkm
2/5 A kérdező kommentje:
A dokim szerint vagyok 38 hetes, tegnap töltöttem de azt mondja hogy 25én szülök, én sem értem, azt mondta hogy ezt így számolják... mind1, a lényeg hogy már picit jobban vagyok. Köszi a mézes citromos teás ötletet :) Könnyű szülést.
2012. szept. 18. 16:51
3/5 anonim válasza:
Érdekes a dokid...na mindegy.Mielőbbi gyógyulást,és Neked is könnyű,gyors szülést!
4/5 A kérdező kommentje:
23án megszületett a kislányom, te mikor szültél? gyors szülés volt? hogy vagytok most?
2013. jan. 15. 23:49
5/5 anonim válasza:
Szia!Én 28.-án szültem-39+1 hétre-pikk-pakk,2 óra alatt.Se gátmetszésem,se semmiféle sérülésem nem volt(igaz,az előző gyerkőcnél sem,ő 3 óra alatt érkezett).Nagyon édes a kis csaj-pláne 2 fiú után-szopizik,és állandóan mosolyog.Feküdni rühell,állandóan fel akar(na)ülni-háton fekvésből,és kb.15 centire meg is emeli a fejét,vállát-de persze ehhez még nagyon pici a drágám.Szopizik,és velünk alszik(a nagyobb testvérekkel egyetértésben).Éjszaka nem kel fel,este 10-től reggel fél8-8-ig csend van.Nappal is sokat és jól alszik(pl. most is).Féltékenykedés még nem volt,és most sincs,ám szerintem ez az idilli állapot csak addig fog tartani,amíg nem nyúl a játékokhoz,de majd kezeljük valahogy a dolgokat.Nagyon nagyon boldogok vagyunk,és olyan jóóóóóó 3 gyerekes anyukának lenni.és TI?Szülés?Baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!