Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 héttel szülés után, csereszn...

1 héttel szülés után, cseresznyemag nagyságú alvadt vérdarabkák (3 db). Ez baj lehet? Hőemelkedésem van,37,1.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez még belefér, -de tudod, jobb félni, mint megijedn alapon menj el dokihoz. Bármit, amit nem természetesnek érzékelsz, annak utána kell járni.
2012. ápr. 23. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
tényleg menj el,lehet h a méhlepény nem ürült ki rendesen, inkább nézed meg sos!!!
2012. ápr. 23. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 1 héttel utána sokkal nagyobb darab jött ki. Én is megijedtem, de mi sajnos akkor még kórházban voltunk, így egyből meg tudtam nézetni. Nem volt semmi gond. De inkább nézesd meg.
2012. ápr. 23. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is jött alvadt vér, hatalmas darab. Komolyan azt hittem, h valami szervem esett ki. Még akkor én is korházban voltam (1 héttel szülés után), azt mondta a dokim, hogy normális. De tényleg nagyon ijesztő volt, pont zuhanyoztam. Mivel a víztől szétment, láttam hogy csak vér (bocsi). A hőemelkedés a tejbelövellés miatt lehet. Az is volt nekem végig.
2012. ápr. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!