1 héttel szülés után, cseresznyemag nagyságú alvadt vérdarabkák (3 db). Ez baj lehet? Hőemelkedésem van,37,1.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 15:02
1/4 anonim válasza:
Ez még belefér, -de tudod, jobb félni, mint megijedn alapon menj el dokihoz. Bármit, amit nem természetesnek érzékelsz, annak utána kell járni.
2/4 anonim válasza:
tényleg menj el,lehet h a méhlepény nem ürült ki rendesen, inkább nézed meg sos!!!
3/4 anonim válasza:
Nekem 1 héttel utána sokkal nagyobb darab jött ki. Én is megijedtem, de mi sajnos akkor még kórházban voltunk, így egyből meg tudtam nézetni. Nem volt semmi gond. De inkább nézesd meg.
4/4 anonim válasza:
Nekem is jött alvadt vér, hatalmas darab. Komolyan azt hittem, h valami szervem esett ki. Még akkor én is korházban voltam (1 héttel szülés után), azt mondta a dokim, hogy normális. De tényleg nagyon ijesztő volt, pont zuhanyoztam. Mivel a víztől szétment, láttam hogy csak vér (bocsi). A hőemelkedés a tejbelövellés miatt lehet. Az is volt nekem végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!