Szülés után két héttel alvadt vérdarabok?
Figyelt kérdés
Másnál is előfordult az, hogy elmúlt a vérzés egy-két napig, majd újra elindult? Mostanában alvadt vérdarabok távoznak pisiléskor. Ez normális? Olvastam, hogy akár 6 hétig is eltarthat?2010. szept. 22. 10:50
1/5 anonim válasza:
Szia.
6 hétig úgy tudom természetes.Főleg ha 2 hete szültél,ez belefér.
De ha nagyobb alvadékok távoznának,vissza kell menni a dokihoz,nehogy baj legyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy válaszoltál, szerencsére nem túl nagyok, de nem voltam biztos benne, hogy ez is belefér a "vérzésbe". :)
2010. szept. 22. 11:20
3/5 anonim válasza:
Igen, kb. 6 hetig normalis. Nekem is volt olyan, hogy azt hittem, hogy enyhult a verzes, utana meg ujra erosodott. Nem tudom, hogy szoptatsz-e, de en azt vettem eszre, hogy szoptatas alatt/utan vereztem sokat. Utana neztem es azt irtak, hogy ez azert van, mert a szoptatas mehosszehuzodast produkal es jobban urul a ver emiatt. Egyebkent en kicsivel tobb, mint 1 honapig vereztem. Az alvadt verrel vigyazni kell, ha nagyobb darabok lennenek, fel kellene hivnod a dokit, mert az veszelyes lehet, de ha picik, az normalis.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj ez teljesen normális.
Képzeld el én, hogy kétségbe estem. Még a kórházban voltam, elmentem wc-re és azt vettem észre, hogy valami kicsusszant belőlem, lenéztem és megláttam egy ökölnyi nagyságú alvadt vérdarabot. Úgy bepánikoltam. Gyorsan kerestem egy dokit, elmondtam neki, hogy mi történt, aztán megnyugtatott, hogy ez tök normális. Úgyhogy nyugi!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. Jelenleg szoptatom a kislányomat, így valószínű, hogy összefüggésben van a vérzéssel is, de szerencsére nem túl nagy darabok jönnek ki. Remélem hamarosan elmúlik.:)
2010. szept. 23. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!