Jóslófájások napokon/heteken át? Tapasztalatok?
Noveremnek a 39. hettol voltak rendszeres josloi. Volt, hogy rendszeres 5-10 percenkent jottek tobb oran keresztul es eleg erosek. Kb 3x ment be igy a korhazba, de hazakuldtek.
Ez igy ment minden nap, vagy minden masnap.
Vegul 41+6-ra szult meg a multheten:)
Szia
nekem a 29. héttől vannak jóslóim. Akkor még csak rendszertelenül és nagyon ritkán voltak, de ahogy telnek a napok egyre sűrűbben jönnek és egyre fájdalmasabbak. Múlt szombaton pl 4 órán keresztül voltak rendszeres 5 percesek,, amik átváltottak 3 percesekre és ekkor mentünk be a kórházba, de haza küldtek mondván csak jósló. Akkor 12 (!) órán keresztül tartott. Azóta mindennap vannak jóslóim, de nemolyan hosszú ideig.
Én ma megyek CTG-re megint, már múltkor is mutatott fájásokat, de azok is csak jóslók voltak. Szóval, elég sokáig lehet ezt így húzni. (vagyis nekem már 10 hete vannak jóslóim, és rendszeresen vagyis mindennap kb 4 hete).
39 hetes+ 1 napos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!