Szules utan vagyok 3 honapal azota 2 hetnkent epes vagyok egy napig olyankor majd meg halok masnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Es mit tudnek szedni ra szoptatok.Elore is koszi a segitseget2012. szept. 14. 14:25
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez van sajnos... Nekem azt ajánlotta az orvos hogy minden étkezés után igyak citromos vizet. Azóta ritkábban van epegörcs.. Nospát szedek ha már nem bírom, olyankor egy napig lefejt tejet iszik a picúr.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem gorcsol az epem hanem iszonyat modon faj a fejem nem tudok koncentralni sem raz a hideg es hanyok egesz nap!!!
2012. szept. 14. 14:50
3/6 anonim válasza:
Akkor ez nem epebaj.
A fejfájás és hányás nem arra utal. Migrén is lehet a háttérben.
4/6 anonim válasza:
Vagy hormonális oka is lehet. Menj el orvoshoz
5/6 anonim válasza:
Hú, Te szegény ...
Anyámnak szokott ilyenje lenni, nekem is volt már, tudom, miről beszélsz.
Szóval nekünk a menta csepp vált be, most nem tudom a nevét, de megírom, ha megtudom. (Talán Mentacol?)
Azt sem tudom, hogy szoptatás alatt szedhető-e.
Voltál dokinál ezzel?
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig meg nem voltam mert a dokim szabadsagon volt es meg nem jutotam el amiota vissza jott!!!De jovo heten fell keresem!!!Koszi szepen a segitsegeteket!!!
2012. szept. 15. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!