Szülés után hogy jöttetek ki a szobatársakkal a kórházban?
Én ma 22 hónapja szültem a lányomat és hát két olyan nő közé kerültem be, hogy undorodtam belépni. Az egyik ráadásul tiszta takony volt, a maszkot nem volt hajlandó felvenni, hiába már rászóltam többször is, mert a gyerekemet ő ne fertőzze. Undorítóan viselkedtek, dugdostam mindenemet, mert a kajámból is állandóan kéregettek, mert nekik soha nem vitt senki stb.
A másik fingott, büfögött, siratós dalokat énekelt a gyerekének az éjszaka közepén.
2 hónap múlva szülök és rettegek már ettől. Nem is a szülés nekem a félelmetes, hanem ami utána jön. Ti hogyan állnátok hozzá?
Ja vagy 100x átkérettem magam másik szobába, de tele volt mind.
Veletek is volt ilyen vagy hasonló?
Én 12 napig voltam kórházban ,mert a fiam koraszülött lett,és inkubátorban volt.
3 szobatárs fordult meg mellettem,de mindenki aranyos volt.Vigyáztam a babáikra,mikor zuhanyoztak,hogy ne kelljen visszavinniük a csecsemőosztályra őket.Az első szoba társamnak nagyon sokat köszönhetek:az ő babája sírására jött meg a tejem.Pedig kérdezte is,hogy visszavigye-e éjszakára,hogy engem ne zavarjon,mert tudta,hogy az enyém koraszülöttön van,távol tőlem.De mondtam neki,hogy engem egyáltalán nem zavar,sőt.Örülök,hogy ott volt,nézhettem,olyan édes volt.Meg is beszéltük,hogy ő lesz a kis menyem...
Jesszus, nem semmi. :)
Én sajna nem kerülhettem babás szobába (helyhiány miatt). Nálunk a szülészet egybe van a nőgyógyászattal. Szóval a nőgyászati részen voltam és szopizni hozták ki csak a kisfiam, nem lehetett velem mindig. Ezt azért elég jól tűrték a szobatársak. Még azt is, ha az éjszaka közepén kihozták szopizni vagy ha épp aludtak, a kisfiam pedig rákezdett (ami azért igen ritka volt). 3 ágyas szoba volt és a 8 nap alatt 5 szobatársam volt. Nem volt velük bajom, egy kivételével. Horkolt. Iszonyat volt. Még nappal is, ha épp elszundított. Sajna csak háton tudott aludni, mert műtötték. Már a párnával a fejünkön aludtunk. :) A msik csaj meg állandóan lökdöste, de így is csak horkolt tovább. Ő vele csak 3 napig voltam, de pont elég volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!