Túl vagyok a 40. héten. Hétfőn indítják, ha nem jön addig magától a kicsim. Mik a tapasztalataitok az indított szüléssel? Valószínübb, hogy a vége császár? Egyébként 2. baba és fiú, a kisasszony 3 nappal hamarabb jött.
Szia! Mindkét babám indított volt, mindkettő spontán 4 óra alatt megszületett, a második szülés álom volt, 3.nyomásra megszületett a kislányom.
Könnyű szülést!
Nekem 40 hetesen és 3 naposan indítottak totálisan zárt méhszáj mellett, nulla fájással.
Burokrepesztéssel kezdett a doki, utána bekötötték az oxitocint. Burokrepesztéstől számítva 5 óra múlva már babáztam, tehát nem gondolom, hogy hosszú szülés volt ... Az igazsághoz tartozik, hogy EDA-t kaptam, az pedig gyorsítja a tágulást és az egész folyamatot.
Attól függ, hogyan indítják. Nekem burokrepesztéssel indították a másodikat, oxi nem kellett. Háromnegyed 8-kor volt a burokrepesztés, fél 9-kor érkezett meg az első fájás és háromnegyed tíz előtt már a karomban tarthattam a kislányomat. :)
Szóval nálam nagyon hamar lement.
Szia. Az első kommentedhez fűzve: az én kisfiam 4240grammal született 40+5 hétre természetes úton, kifért :):):):)
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak a kislányommal indítottak, az is 12 órás vajúdás volt - mint a fiammal - az indításkor a belső méhszáj még nálam is teljesen zárva volt. A 12óra végén, mikor sikerült a szülésznőmnek "kitágítani" teljesen (bizony, kézzel, szörnyű volt, míg meg nem kaptam az EDA-t, utána nem éreztem) a leányzó nem volt hajlandó kijönni, nagyon fenn volt a feje, de aztán kicsalogatták :) Szerencsére nem lett császár belőle de tény, hogy az indított szüléseknél nagyobb az esély a sürgősségi császárra. De nálad nem lesz!!!!!!!!!!! Szugerálj :):):):):)
Könnyű szülést kívánok neked!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!