Az EDA kérése pénzbe kerül? Nincs fogadott orvosom, nem tudom mikor kell kérni, kitől kell kérni. Vagy így fogadott doki nélkül adnak e egyáltalán.
Nem kerül pénzbe, de jó ha viszel egy 10est, az meghozza a kedvet az aneszteziológusnak hogy beadja..Nekem is össze vissza hazudoztak mire kiderült, hogy kéne egy kis pénzbeli juttatás az embernek a szolgálataiért..
Nekem se volt fogadott orvosom..
Hát én kértem.(oxitocint kaptam, majd meghaltam..erről még annyit, hogy nyugaton automatikusan adnak EDÁt oxi mellé, mert jobban fáj így).
Aztán jött a szülésznő, hogy nincs az osztályon aneszteziológus.Aztán elment..csak néztem ki a fejemből, hogy mi van???NA addig hisztiztem, meg ordítottam, amíg a szülésznő be jött zsebre dugott kézzel, és közölte, hogy kellene egy kis segítség a kedves embernek, hogy átjöjjön másik osztályról.Eddigre vagy már 2 órája vergődtem...AZ UTOLSÓ 10EZERESÜNK ADTUK ODA EZEKNEK A MOCSKOKNAK!!!De megérte, mert végre nem fájt.
1. voltam.
Nekem sem volt fogadott orvosom, mégis felajánlotta a szülésznő az epidurált. Sajnos el is fogadtam, bár ne tettem volna.
Na de ez egy másik sztori :)
Budapest, Péterfy kórház, idén február - mindenki (úgy értem az orvosok :)) be tudja kötni és persze ingyenes!
az utlsó válaszolónak:
azért nem minden orvos tudja ezt bekötni, vannak erre speciális emberek
(ha ezekere az emberekre:aneszteziológus-ra gondoltál, akkor elnézést, ne kötekedni szeretnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!