Ha nem akarok fogadott dokit a szülésnél, akkor a terhesség alatt hova kell járnom terhesgondozásra?
Ha nem akarod a magán dokit megfogadni, akkor először is az SZTK-s orvoshoz kéne menned, mert a magándoki elvárja majd hogy hozzá járj. Félúton pedig félig kitöltött kiskönyvvel az SZTK-ban nem fognak tárt karokkal fogadni, ha meggondolod magad, mivel szeretik a dokik a terhességet elejétől fogva figyelemmel kísérni.
Én az elejétől fogva SZTK-ba járok és mindíg ugyanahhoz az orvoshoz kell időpontot kérnem.
Ez alsősorban kórházfüggő dolog. Nálunk úgy működik, hogy az sztk-s tanácsadás is körzetesítve ven, és akihez tartozol oda mész. Sokszor van helyettesítés is, tehát nem csak egy orvost ismerünk meg.
Én a terhesség alatt többször elmentem ahhoz a dokihoz maszek alapon akihez tartozom, de eszem ágában sem volt megfogadni.
Most, szülés után nagyon örülök, hogy nem volt fogadott dokim, mert a lehető legjobb kezekbe kerültem. És azt, aki császározott, nem tudtam volna megfogadni, mert nincs 100.000 Ft kidobandó pénzem szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!