Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a gátsebem, meddig...

Nagyon fáj a gátsebem, meddig normális ez?

Figyelt kérdés
Másfél hete szültem,és a sebem egyre jobban fáj! Félek gond van vele...
2009. júl. 29. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Kened valamivel,ha igen,mivel?
2009. júl. 29. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyre kevésbé kéne, hogy fájjon. Én nagyon szétszakadtam, nekem 2 hétig fájt, tenyérnyi lila folt volt a fenekemen. Ha neked egyre jobban fáj, mindenképpen menj dokihoz, mert ez nem normális!
2009. júl. 29. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kenem semmivel,mivel kéne?
2009. júl. 29. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja bocsi,nem azért kérdeztem,csak hogy nem e attól van.

Amúgy teljesen egyetértek az előttem válaszolóval.Nem hiszem,hogy mindenki használ rá valamit,de az ALOE FIRST sprét nagyon dicsérik.Bocsi,nem akartalak összezavarni.

2009. júl. 29. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nem kéne, hogy fájjon. Menj nőgyógyászhoz, ha szólsz, hogy 1-2 hetes babát szoptatsz, akkor soron kívül kell, hogy fogadjon.
2009. júl. 29. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs esetleg látható külső elváltozás? Nyomásra érzékeny varrat vagy heg? Belső fájdalom? Hasfájás? (nekem hematómám volt, meg pangó vérzés)

Mindenképpen menj vissza a dokidhoz, nehogy egy rendetlenkedő belső varrat vagy valami más gond legyen.

Én így javultam nagyon gyorsan (hátha segít):

1)

Napjában 2-3 alkalommal tegyél jégakut a gátra, csodákra képes. De a jégakura húzz steril gumikesztyűt, hogy ne fertőzd el magad.

2)

Én ezek után kentem be Gelly-vel, hagytam a levegőn megszáradni (addig is pihensz) és minden wc után

3)

Legalább óránként fújd Firsttel és minden wv után (én előtte is fújtam, könnyebb volt elintézni).

Nekem így bevált. 7 hete szültem 6 nap alatt rendbejöttem.

2009. júl. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!