Most akkor hogy is van ez a magzatvíz elfolyásánál?
Van olyan akinek elfolyik az összes és nem termelődik újra?
Számomra ez fura, mert nekem 12 órán keresztül folyt tulajdonképpen.
szia moira, ritkán látlak errefelé mostanában :)
nem egyenlő a szivárgás a folyással., vagy csepegéssel.
a szülés alatti magzatvíz elfolyásra gondolsz amúgy?
fejtsd már ki bővebben
Amikor elfolyt a vizem, akkor egy darabig folyamatosan folyt. Mintha közepesen megnyitnánk a csapot. Vagyis inkább kicsit jobban, mint pisilésnél. A kórházba is úgy mentünk be, hogy húztam magam után a csíkot, pedig törölköző volt a lábam között. A kórházban kaptam nagy betétet ami sokáig kitartott, de a vajúdás alatt többször kellett cserélni. Az intenzitása meg olyan volt, hogy a fájásoknál erősebben jött, köztük meg csak szivárgott. Sokkal több víz folyt el belőlem, mint amennyi alapból volt.
Úgy gondoltam ez mindenkinél így van, de többször is olvastam már, hogy kiömlött belőlük az összes, aztán nem is szivárgott már.
Igen, nem sűrűn jártam ebben a témakörben, miután megszületett a lányom, de lehet, hogy most megint aktuális lesz :)
Köszönöm!
Igen, én is úgy tudtam, hogy folyamatosan termelődik. Csak elbizonytalanodtam, mert sok mindent lehet itt olvasni. És ezek ugye saját tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!