Miért viselkednek csúnyán a kismamával amikor bekerül a kórházba?
nagyon sok ilyet hallottam, na meg magam is tapasztaltam..
miért engedik meg maguknak a orvosok,szülésznők, csecsemősök, na még a takarítók is hogy úgy viselkedjenek velünk mintha felmosórongyok, vagy lábtörlők lennénk?
az biztos hogy én a kutyához nem szóltam.
örültem hogy éltem
de te is beláthatod hogyha van valakinek fogadott orvosa másképp bánnak vele, na meg a személyzet is hátha csurran neki is valami
nem bántásképp írtam de ez így van,
ha van pénz, máris kedvesebbek
anélkül nem lehet annak lenni?
jó hogy van ellenpélda is.
csak kár hogy ritka :(
Szia!
Gyorsan előre leszögezem,hogy nincsen se fogadott dokim,se szülésznőm,se senkim. 26 hetesen bekerültem a Bajcsyba,ott is fogok szülni. Hát,én előre rettegek a szüléstől,mert a nővérkék borzasztó bunkók voltak,pedig aztán nekem a hangom kb.mint az egércincogás,még én kértem bocsánatot,amiért még nem adták oda a zárójelentésemet. Nagyon félek,hogy mi lesz a szülésnél,mert mindenki azt mondja,hogy a csecsemősök meg még gonoszak is :'( Szabály szerűen ettől rettegek,nem is a szüléstől. 33 hetesen bekerültem a Péterfybe,hát ott mindenki egy tünemény volt,kedves,figyelmes,majdnem sírtam a meghatottságtól. Sajnálom,hogy nem tudok ott szülni,így marad a rettegés :'( Szerintem ez nem pénz függő,embere és kórháza válogatja,illetve,hogy kinek épp milyen napja van.
37hkm
Én senkinek nem adtam pénzt, mégis normálisak voltak. Sajna vannak gonosz emberek, akik örülnek, hogy végre kiszolgáltatott emberekkel találkoznak, akiken kiélhetik magukat :(
Vannak ilyen hivatalnokok is, biztos találkoztatok már a típussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!