Másnak is maradt szülés után több héttel a magas vérnyomása?
a 7-es vagyok.
nem tudom nekem mikor mennyi volt a vérnyomásom, mert nyaralás alatt kerültem kórházba Siófokra. 195-öt mértek, majd 224-et!! gondolhatod ki sem engedtek. gépre tettek, infúzió, tüdőérlelő, nyelv alá spray. aztán kezdtem el szedni a dopegytet. ekkor 30 hetes voltam. amikor sos-ben császároztak akkor 170-180 volt még éjszaka is a vérnyomásom.
amint írtam a lényeg hogy ne ijedj meg. természetes hogy estére megy fel, addigra fáradt az ember, stressz éri, ezért is kellene hogy még legalább reggel és este vagy mást nem este mindenképpen vedd be a gyógyszert. általában érzi az ember ha már magas a vérnyomása. ha meg magasat mérsz, mond azt: na és, itt a gyógyszer beveszem és lemegy :) ez egy bonyolúlt pszihés folyamat, az ember belekerül egy csapdába....méri mert kell, aztán magasat mér, megijed és így magas lesz később a vérnyomása, aztán már fél ha méri mert fél attól hogy megint magas lesz :))) remélem érted....
ha gondolod írj privit és öntök beléd egy kis lelket....én ha most szülés után jó két évvel 140 felett mérek , anyum bepánikol én meg megrántom a vállamat. ez ritkán van, jó ha 2-3 havonta. általában 120-130 körüli, ami így 3x közepén egészen jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!