Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azt hallottam, hogyha minden...

Azt hallottam, hogyha minden rendben van akkor nem kell 3 napig a korházban maradni, más is ment haza előbb?

Figyelt kérdés
Sznt Istvánba fogok szülni, és ha nem muszáj akkor nem akarok bennmaradni...
2009. júl. 28. 16:26
1 2
 11/18 Nikcsi ***** válasza:
100%

Szia!

En Angliaban szultem egy csutortoki nap reggel es penteken este mar otthon voltunk. Mar pentek reggel hazamehettunk volna, csak gondjaim voltak a szoptatassal. A lenyeg az hogy ha vmi felmerul ott sem dobnak ki, sot meg maradhattam volna ha akarok, de nem akartam. Miutan megoldodott a problemank es mindketten jol voltunk nem talaltam ertelmet.

2009. júl. 28. 18:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látom a 3 nap akkor a segítség miatt és az adminisztráció miatt kell...

2009. júl. 28. 20:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 napot voltam bent, mert éjjel 11-kor szültem, és azt már beszámították 1. napnak. Még a szülés előtt én is kérdeztem, hogy hazamehetünk-e előbb, erre azt mondták, hogy saját felelősségre ÉN igen, de a gyereket akkor sem adják oda. Ki menne haza a gyerek nélkül? (Székesfehérvár)

Egyébként én sem bántam, hogy bent voltunk, sőt, maradhattunk volna többet! Én is nagyon rosszul voltam szülés után, másnap elájultam a WC-ben. 2 hétig fel sem bírtam kelni, annyira véreztem, hogy otthon is napi 3-szor kellett alattam cserélni a lepedőt. És a férjem nem kapott szabit, nagyszülők sehol. Szóval én vissza akartam menni.

A nővérkék nagyon rendesek voltak, bármikor leadhattam a gyereket, ha pihenni akartam. Otthon teljesen magamra maradtam, ráadásul a gyerek is besárgult, úgy, hogy fel sem bírtam kelteni, még szopni sem. A védőnőt hívogattam sírva, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Szóval szerintem felelőtlenség 2 nap után hazaengedni a nőket.

2009. júl. 28. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Szt.Istvánban szültem a 2.babámat.A pici kedd este született(gátmetszés nélkül),és péntek reggel már haza is mentünk.Sztem is ki lehet bírni.
2009. júl. 28. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem az Isvánból 2 nap után küldtek haza,mert éppen kevés hely volt és kellett másnak...

2009. júl. 28. 22:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Én Győrbn szültem, minimum 72 óra. VAsárnap este lett meg a babám, csütörtök reggel engedtek el.

Én sem mennék haza előbb, pedig semmi bajom nem volt.

De, nézték a méhem, lassan húzódott, ezért minden nap kaptam injekciót.

A gyerekkel napjában 3X mentem a nővérekhez, mert olyat tapasztaltam, ami megilyesztett (pl, nyálkásat öklendezett..stb)szóval otthon meg is haltam volna az aggodalomtól...

Az utolsó nap már tény, hogy unatkoztam, egyágyas szobában voltam, de én nem kockáztatnám, hogy előbb hazamenjek.Ennyit ki lehet bírni.

2009. júl. 29. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Szt. Istvánban szültem. Hétfön délután született a lánykám, és csütörtök délelőtt engedtek el. Nekem szörnyű volt ott bent. Kislányom csak sírt egész nap. A csecsemösök nem tudták mellre tenni. Mióta hazajöttünk csendes nyugodt baba, kevés tápszer kell csak este. Ha mégegyszer szülnék ott, akkor csakis alapítványi szobába mennék. Vagy 1 nap után hazajönnék.
2009. júl. 29. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sógornőm tegnap előtt szült az Istvánban. Csütörtökön délelőtt megy haza úgy, hogy rendesen szopik a gyerek, 2. gyerek, tehát nem tapasztalatlan az anyuka, nem tűnik túl sárgának a baba és még gátmetszés sem volt. Tehát szerintem betartják a 3. napot. 14 hós kislány anyukája.
2009. júl. 29. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!