Azt hallottam, hogyha minden rendben van akkor nem kell 3 napig a korházban maradni, más is ment haza előbb?
Hanem? Hazamenni friss gátsebbel-gyengén,a babádra ki fog figyelni? Hidd el kell az a 2-3 nap,régen 5 volt és nem bántuk.
A babák nagyon kiszolgáltatottak,bármi előjöhet,mit csinálsz hirtelen?
Egyébként harmadnap a minimum hogy hazaengedjenek,tehát ha hétfőn szülsz akkor szerdán.HA SEMMI de semmi nincs.
Szia!
Nálunk minden rendben volt, mégis 4 napig voltunk bent, én úgy tudom, hogy a 4 nap az általános...
én első
Mindhármat gátvédelemmel szültem, egyszer repedtem egy picit, de azt sem varrták. Délután szültem mindet, semmi bajom nem volt, éjszaka aludtam egy jót, másnap reggel megkaptam a papírokat, délben mentünk haza.
Ahogy írtam, ha nincs semmi azt meg tudja mondani az orvos és te is érzed. Én másnap már nem voltam nagyon kimerült, örültem, hogy mehetünk haza. (Külföldön, Németország, Franciaország, Dánia, Hollandia másnap egyébként is elbocsátanak)
Tehát, ha megviselt és maradnál, akkor örülj, hogy erre Magyarországon lehetőséged van és maradj. Ha úgy érzed, hogy inkább otthon lennél és az orvosnak sincs semmi ellenvetése se a te se a baba szempontjából, akkor menj haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!