Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azt hallottam, hogyha minden...

Azt hallottam, hogyha minden rendben van akkor nem kell 3 napig a korházban maradni, más is ment haza előbb?

Figyelt kérdés
Sznt Istvánba fogok szülni, és ha nem muszáj akkor nem akarok bennmaradni...
2009. júl. 28. 16:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én másnap mentem haza mindhárommal. (Saját felelősségre, de nem volt semmi gond, a doki mondta, hogy menjek nyugodtan, csak alá kellett írnom.
2009. júl. 28. 16:32
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Hanem? Hazamenni friss gátsebbel-gyengén,a babádra ki fog figyelni? Hidd el kell az a 2-3 nap,régen 5 volt és nem bántuk.

A babák nagyon kiszolgáltatottak,bármi előjöhet,mit csinálsz hirtelen?

Egyébként harmadnap a minimum hogy hazaengedjenek,tehát ha hétfőn szülsz akkor szerdán.HA SEMMI de semmi nincs.

3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk minden rendben volt, mégis 4 napig voltunk bent, én úgy tudom, hogy a 4 nap az általános...

4/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azt a 3-4 napot simán ki lehet bírni.Hidd el,szülés után örülni fogsz,hogy addig is segítenek.
2009. júl. 28. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
72 órát szokták a természetes szüléssel bent tartani a kismamákat, szerintem ennyi kell is! Egyrészt, mert még nagyon gyenge vagy, és ott a nővérkék segítenek neked is és a babával is. Engem másnap a wcből mostak föl a nővérkék, mert elájultam a vérveszteségtől. Jobb, hogy ez még bent történt, ahol azonnal tudtak segíteni, nem a férjemnek kellett otthon a picibaba mellett segítséget kérni.
2009. júl. 28. 17:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Saját felelősségre elmehettek, de alá kell irnod. És a komplikációk miatt nem szokás, a dokik mégis hamarabb észreveszik hivatalból, ha valami nem stimmel
2009. júl. 28. 17:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én hétfőn 20 után szültem és csütörtök reggel jöhettünk haza. Tényleg kell az a pár nap. Kilehet bírni. Sőt eszem ágába sem volt h mánap haza jöjjek!
2009. júl. 28. 17:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
*20 óra után
2009. júl. 28. 17:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

én első

Mindhármat gátvédelemmel szültem, egyszer repedtem egy picit, de azt sem varrták. Délután szültem mindet, semmi bajom nem volt, éjszaka aludtam egy jót, másnap reggel megkaptam a papírokat, délben mentünk haza.

Ahogy írtam, ha nincs semmi azt meg tudja mondani az orvos és te is érzed. Én másnap már nem voltam nagyon kimerült, örültem, hogy mehetünk haza. (Külföldön, Németország, Franciaország, Dánia, Hollandia másnap egyébként is elbocsátanak)

Tehát, ha megviselt és maradnál, akkor örülj, hogy erre Magyarországon lehetőséged van és maradj. Ha úgy érzed, hogy inkább otthon lennél és az orvosnak sincs semmi ellenvetése se a te se a baba szempontjából, akkor menj haza.

2009. júl. 28. 17:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is a Szent Istvánba szültem,nekem egy barátnőm ott csecsemős nővér és ő mondta ha viszek a házi orvostól egy igazolást,hogy ő ellát és meglátogat ha gond van,akkor akár szülés után pár órával haza mehetünk.Persze ha a baba is jól van.Szerencsére nem volt semmi gond de mégis bent maradtam 3 nap után jöttünk haza.
2009. júl. 28. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!