Ha fogadott orvosom van, akkor a szülés utáni kontroll vizsgálat is nála lesz? Vagy a kórházban?
Ha a magánrendelésre kell mennem, akkor mit vizsgál a doki szülés után? Gondolom megnézi, hogy mennyire gyógyult a gátseb, vagy a császár utáni heg. Ezen kívül? És mennyit fizettetek ezért?
39 hetes kismama
Szia!
Ezt neked kell eldöntened, hogy melyik lehetőséget választod.Vannak olyanok akik a szülés utáni kontrollt a szakrendelésen "csináltatják".De én úgy vagyok vele,hogyha eddig hozzá jártam akkor ezután is hozzá fogok.Megnézi a méhszájadat és a császári (ha lesz) hegedet.Lehet megkérdezi,hogy szeretnél-e valami fajta fogamzásgátlást igénybe venni?!Annyit kell fizetni nála amennyi a tarifája a rendeléseken.
Könnyű szülést kívánok!
Mivel nekem volt fogadott orvosom, a kórházban mindenki más magasról lesz...t. Ő minden nap bejött, megkérdezte, hogy hogy vagyok. Ő írta alá a zárójelentést is, és még ott a kórházban meg is vizsgált. Általában ilyenkor szokták odaadni a borítékot, szóval ezért külön nem kell fizetni.
Magánrendelésre a 6 hetes kontrollra kellett visszamennem hozzá.
Szia! Én múlt héten voltam a kontrollon, oda mentem, ahol a magánrendelése van, előzetesen ezt egyeztettük le telefonon, és ugyanannyit fizettem neki, mint mikor pocakosan jártam hozzá. Ez nálunk 5 ezer. Nem tudom, hogy elvárta-e vagy sem, annyit mondott: Köszönöm, hogy gondolt rám!
A vizsgálat nálunk annyi volt, hogy megnézte a méhszájamat, hogy zárt-e, a méhemet, hogy visszahúzodott-e teljesen, nyomkodott, hogy érzékenyek-e a petefészkeim, kérdezte nehéz-e pisilni, megnézte van-e váladékom. Aztán cici vizsgálat is volt, megnyomkodta, megmasszírozta, beszélgettünk pár percet és ennyi, 3 hónap múlva rákszűrés!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!