Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti kivártátok a 6 hét gyógyulá...

Ti kivártátok a 6 hét gyógyulási időt szexuális téren?

Figyelt kérdés
Én kivárom, a párom amúgy is ragaszkodik hozzá, de már egyre nehezebben megy, pedig 2 és fél hete szültem...Azthittem az első 3 hét nem fogom kívánni a szexet, mert úgyis a babámmal leszek elfoglalva, meg hát még a "fájdalmak". De nem így lett :) Persze a kisfiam körül forog az agyam, de azért már jól esne..Sőőt.. nagyon jjjjól:)
2012. aug. 30. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én igen.Mondjuk olyan holt fáradt voltam meg nagyon sokáig fájt a gátam,hogy ha lehetett volna szexelni sem tudtam volna.
2012. aug. 30. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze! Nekem sajna 8-at kellett várnom, mert véreztem 8hétig :( Állítólag amíg vérzik az ember, addig nem szabad egyáltalán, meg ugye kijött ott 1 kisbaba... Szóval nem hiszem, h véletlen találták volna ki a 6 hetet! Kitartás! Már nincs sok hátra és lehet rosszalkodni! :)
2012. aug. 30. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Elhiszem, hogy jól esne a sex, de jól esne utána az esetleges fertőzés/komplikáció is?
2012. aug. 30. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. nekem teljesen komplikàcio mentes volt a szulésem,nem volt se gàtmetszésem,se repedés. 2hét utàn teljesen elàllt a vérzésem. Mi 3hét utàn màr szexeltunk a férjemmel (persze ovszerrel) mert màr nem birtunk magunkkal. Ezt neked kell érezni,h milyen odalent.. Gumit hasznàljatok mindenképp,a fertozésveszély elkerulése érdekében és persze semmi vadulàs,csak ovatosan. 6hetet mondanak,ez igaz,de a gyogyulàsi ido mindenkinél màs és màs.
2012. aug. 30. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Nekem sem vérzik már semmim úgy 5 napja, nagyon jól érzem magam, semmi fájdalom, de ettől függetlenül nem vágunk bele, bár már tnap beszélgettünk róla h 3 hét múlva óvatosan megpróbálhatnánk, de ha már ott tartunk, akkor úgyis az lesz a vége, h +1 hetet már kibirunk :)

Óvszert ígyis úgyis muszály lesz, mert csak 6.hét után kezdhetem el a mini tablettát.

2012. aug. 31. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!