Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már bő 2 ujjnyival...

Akik már bő 2 ujjnyival érkeztek a szülőszobára, kb mikorra lett meg a baba?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 12:13
1 2
 11/20 timszy25 ***** válasza:
Igen burkot repesztenek és bekötnek oxitocint.Na attól aztán olyan fájások lesznek:)1-2 percesek rögtön.
2012. aug. 29. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Burkot repesztenek, de nem feltétlen kötnek be oxy-t, legalábbis a szent imrében ahol én szültem, ott nem kötöttek be. Ha halad a szülés, és általában jobban halad burokrepesztés után, akkor feleslegesen nem kötik be az infúziót.

Nálam bő két ujjnyi méhszájat állapított meg reggel a doki, délután 3kor bementünk a kórházba- visszarendelt a doki, előkészítettek, fél5kor kerültem a szülőszobára, eddig nem is igazán volt fájásom- és ekkorra már 3ujjnyi volt a méhszáj- burokepesztés 16.35kor, baba a hasamon 17.15kor. :)))

Második babánál szintén reggeli vizsgálatnál bő 2ujjnyi méhszájt mondott a doki, másnapra visszahívott, délután 4kor kerültem a szülőszobára, szintén 3ujjnyi méhszájjal. Szűk két óra alatt lett meg a baba- és azért tarott ilyen "sokáig" mert nem volt jól beilleszkedve, és vajúdás közben kellett kicsit tornázni. Egyik fájást jobb oldalt, aztán bal oldalt aztán állva... stb. Ezután jöttek a tolófájások, nyomtam, nem jött a baba, még mindig nem volt jól beilleszkedve a feje, így mégegy fájást oldaltfekve, utána 2nyomásra megvotl a baba.

2012. aug. 29. 14:45
 13/20 anonim ***** válasza:
2.5 ujjnyira voltam nyitva,burokrepesztés,3 óra múlva babáztam(nem kaptam oxitocint).Az elsőnél is hasonló volt,csak ott 4 óra múlva szültem meg,és kaptam oxit.36hkm
2012. aug. 29. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért mennél be fájások nélkül? Van esetleg más panaszod vagy tüneted? Alapvetően az, hogy ki vagy tágulva, még nem jelent rögtön szülést, én már egy hete 2 ujjnyira nyitva vagyok, nyákdugóm nincs, a baba mégis bent van még. Szombatra vagy jövő csütörtökre várjuk, attól függ, hogy uh vagy mensi alapján nézzük.

Első babánál egyébként burkot repesztettek, de akkor vérzéssel mentünk be a 39. betöltött héten, megvizsgált a doki, és azt mondta, szülünk. Nem kellett oxi, elég volt a burokrepesztés, utána szépen beindultak a fájások. Reggel fél 9-kor vizsgált meg, utána még sokáig nst-n néztek, majd előkészítettek a szülésre, jó sok idő szülőszobán megint nst-re téve, majd jött a doki burkot repeszteni, elfolyt a magzatvíz, vajúdás és fél 4-re kint volt a baba. De csak néhány órát vajúdtam, amiből 1 óra volt a kemény része. Utána fél óra a kitolásos szakasz.

2012. aug. 29. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy írod. Bemész, ott megvizsgálnak, attól valószínűleg beindulnak a fájások, nekem rögtön 3 percesekkel indult. Burkot repesztettek, és rá 4 órával babáztam :)
2012. aug. 29. 16:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem mentem be. Csak a doki ma azt mondta, hogy pénteken menjek vissza és ha bő 2 ujjnyira leszek kitágulva, már mehetek is a szülőszobára.
2012. aug. 29. 18:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Mikor beértünk 2 ujjnyira voltam kitágulva.Akkor kaptam oxytocint később burkotrepesztettek.Sajna így is császár lett 12 órával később.Hiába tágultam rendesen és hiába erős fájásaim voltak:(
2012. aug. 30. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:
2 újnyival érkeztem az EDAtól leállt ,14 óra lett
2012. aug. 30. 14:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindkétszer két óra burokrepesztéssel és oxival.
2012. aug. 31. 13:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2012. aug. 31. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!