Akik már bő 2 ujjnyival érkeztek a szülőszobára, kb mikorra lett meg a baba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 12:13
1/20 anonim válasza:
Szia! 4 óra mindkétszer, oxytocinnal, burokrepesztéssel;
3/20 anonim válasza:
Az elsőnél nagyon lassan tágultam,ezért kellett oxitocin.A másodiknál 1ujjnyival sétáltam át a szülőszobára(előző nap bent tartottak kevés víz miatt)2 óra múlva meg volt a kisfiam,első fájástól 4 óra telt el a szülésig.
4/20 timszy25 válasza:
Burokrepesztéssel és oxitocinnal 4 óra volt.
5/20 anonim válasza:
5 és fél óra burokrepesztéssel.
6/20 anonim válasza:
Szia 2 ujjnyi majd 1 óra mulva 4 és rá 1,5 órára rá meglett a lányom,aki 54 cm vel és 3600gr mal született,semmi beavatkozás nem volt!
7/20 anonim válasza:
9 óra múlva lett meg császárral. 4 óra alatt teljesen kitágultam, de nem jöttek a tolófájások.
8/20 A kérdező kommentje:
És ha bemegyek, de semmi fájásom nincs, akkor burkot repesztenek vagy ez hogy működik?
2012. aug. 29. 13:02
9/20 anonim válasza:
Én is így érkeztem a szülőszobára, de a fájásokat csak rá félórára kezdtem érezni (akkor már 3-4 percenként jöttek). 3 órával később pedig már kint volt a babám. Első szülésem volt, magától ment minden, csak gátmetszés kellett,de az sem volt vészes.
10/20 anonim válasza:
3 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértünk a kórházba, rá 3,5órára megvolt a lányom :) (első baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!