Az ikerbabák mindig hamarabb születnek? Ismertek olyat aki időre szült ikreket, esetleg túl is hordta?
Igen,én:) 39+6-ra szültem természetes úton a fiaim, 3150 és 3450grammal születtek. Két méhlepény volt, egyik mellső, másik hátsó fali, így nem zavarták egymást, mindenki megkapta a saját "kaja mennyiségét", nem kellett elszedniük egymás elött. Ez a legjobb variáció. Tulajdonképp problémamentes terhességem volt, persze nagyon nehéz is volt, mert hát ugye a végén már több,mint 6 kiló volt csak a 2 baba bennem, de nem panaszkodtam, tettem-vettem:)
Amúgy rajtam kívül is vannak ilyen "csodabogarak", igenis előfordul,hogy időre születnek ikrek, sőt tudok olyanról is, aki 1-2 nappal túlhordta az ikreit, akkor is már csak azért indították, mert a kórház protokollja volt,hogy hát "ikreket nem hordatunk túl":)
Miért kérdezed?
Én 38h +6 napra szültem , császival,mert megfordultak a drágák. 2850gr és 2800gr voltak.Annyit mondott a dokim, idő volt éppen...kicsit meszes volt a lepény,de én végig szuper jól viseltem.
Azon a héten 3-man szültünk ikreket.Az első 34.hétre ,és a másik anyuka 33.hétre is születtek, pici súllyal, és ettől függetlenül minden rendben volt velük, szépen utolérték a velük korabelieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!