Ebből hamarosan szülés lesz?
40 hetes vagyok
Ma reggel óta majd leszakad a derekam, fáj a szeméremcsontnál,olyan mintha feszítene. Ráadásul a comtövem, csípőm is annyira fáj...
Hamarosan szülök????
Nagyobb a valószínűsége, h igen, minthogy nem. Bár ha a korodat nem írod le-megvallom- azt írtam volna, hogy vagy -vagy, lehet még 2 nap, de lehet 2 hét is:)így már nem hiszem :) De mindenesetre ,a combtő fájás (nálam legalábbis, meg máshol is olvastam) a tágulást jelezheti. Lehet ez a fájása bbamarad, de másnap megint előjön, aztán marad. Nekem is ez volt, 40. hetet betöltöttem és volt hogy félóráig is tartottak a "fájásaim", de aztán elmúltak. Az "igazi" fájások nem múlnak, se félóra múlva, se óra múlva. Nem biztos, h rendeződnek, nekem tök szabálytalanul jöttek úőy hogy 8-9-3-4 ...stb. percenként, de nemigazán fájtak, inkább erősebb mensisgörcsre hasonlítottak. Csak 1 óra múlva már mertem azt figyelgetni, hogyha sétálok a fájás után /közben abbamarad-e? Hát nem maradt abba...Na, akkor gondoltam ez már más lesz....:)
Remélem tudtam segíteni, könnyű szülést!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!