Ez már jelentheti azt, hogy hamarosan megindul a szülés?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, első babás ugy hogy lehet hogy csak butaság az egész:) ma sokszor éreztem olyat mintha a méhem fájna. Egyáltalán nem volt erős fájdalom csak aggódom, hogy mitől lehet. Nehezen is kaptam levegőt és egész nap erőtlennek éreztem magam. Köszönöm előre is a válaszokat!2012. jún. 25. 20:00
1/3 anonim válasza:
Nem szülsz hamarosan.Ezzel jár a terhesség,és azért fáj a méhed,mert a baba nyomja.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) azért tartottam csak furcsának mert idáig még nem éreztem fájdalmat, erőtlenséget meg ilyen erős légszomjat.
2012. jún. 25. 20:24
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen idős vagyok, tegnap detto ezt éreztem. Nem fogsz megszülni, nyugi, nem olyan könnyen megy az. Front volt, jött az eső, és nehezen viselte a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!