Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig hagyják túlhordani a...

Meddig hagyják túlhordani a babát?

Figyelt kérdés

Kiírt időpont után mikor indítják be a szülést? És ha nincs fogadott doki és szülésznő lehet kérni hogy be indítsák?(ki írt időpont után)

Előre is köszönöm!

40 hkm

2012. aug. 25. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

" Figyelj ide kérdező, én nem tudom kik és mit írnak ide neked "

Vica nem tudom te kinek hiszed magad, mit gondolsz én itt hazudozok?

bárcsak engem is befektettek volna de nem tették hiába kötelező vagy nem kötelező.

én nem értem de minden válaszodban benne van a nagyképűség csak nem tudom mire.

nem veszed észre hogy megbántasz másokat?

2012. aug. 25. 18:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem volt soha sem fogadott dokim,helyben 1 nőgyógy. rendel,a legközelebbi kórház durván fél óra autóval.

Engem nem fektetett be a doki a kiírt időpont túllépése után egészen addig,míg a méhszájam nem kezdett el nyílni. Akkor viszont "maga bármikor szülhet" címszóval,azonnal bezavart! 2 napra rá szültem. Bent-mivel volt már itthon egy lányom,aki alig múlt két éves- rákérdeztem,hogy nem e lehetne a szülést megindítani,hogy ne legyek bent feleslegesen? Nem lehetett. Oka nem volt,így ha nem indul meg,akkor a 42. hétig vártak volna. A potya napokon volt nst és magzatvíz-nézés is.

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:3lányos,16hkm

2012. aug. 25. 19:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. aug. 25. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
68%, szállj le rólam, köszi, a köv. válaszomban kipuhítottam a válaszomat én úgy gondolom eléggé. Ne kötekedj, ha nincs miért. (Bocs az offért kérdező)
2012. aug. 25. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy meg senkit nem akarok megbántani, csak olyan "baljós" válaszra, mint a tiéd, kicsit felhorkantam. Lehet nem jól tettem igen, bevállalom.Mindegy. Úgy is le kell szoknom a GYK-ról mert kezdek túl sokat fentlenni....:)
2012. aug. 25. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 nappal hordtam túl a babát. Addig nem indított és nem fektetett be a dokim(fogadott),de magzatvizet néztek. 40+5 voltam,mikor EST-re,meg amnioszkópiára kellett mennem és még akkor is tiszta volt a víz. És én megkérdeztem a dokimat,hogy szülünk ma dr-úr? Erre ő, szüljünk? Naná-mondom én, szüljünk! Jó,akkor rábeszélt, megindítjuk. Végül is időben voltam, rendben volt minden,így megrepesztette a burkot és 3 óra múlva megvolt a baba. Szóval és kértem és beindította. De azt sajna nem tudom,hogy ha nincs fogadott doki, úgy beindítják-e. Ahol én szültem(Kecskemét),ott a betöltött 41-ik héten indítanak, tovább nem várnak! Kitartás!!!!!!!!!!
2012. aug. 25. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is Kecskeméti vagyok :). És igen, kerek 1 hetet hordtam túl a lányom, pont 41. héten a fogadott orvosom beindította a szülést, nem várt tovább, addig pedig minden nap ellenőrzés volt.
2012. aug. 26. 10:33
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok :)

Vica, szerintem nem bántottál meg senkit, ;)

2012. aug. 26. 11:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez kórház és orvosfüggő! Nekem pont a 42. héten született meg. Simán. Csak hát kemény 2 hét volt!

Ne akarj befeküdni! Borzasztó ott várakozni. Én 3 hetet voltam bennt. Mindennap bőgtem hogy haza akarok menni! Az a tétlenség, hogy unatkozol. Pfff... Kegyetlen.

Jobb otthon elbíbelődni, mint bent a kórházban. Ha lesz következő baba, biztos hogy nem vesznek rá, hogy befeküdjek!

2012. aug. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!