Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig hagyják túlhordani a...

Meddig hagyják túlhordani a babát?

Figyelt kérdés

Kiírt időpont után mikor indítják be a szülést? És ha nincs fogadott doki és szülésznő lehet kérni hogy be indítsák?(ki írt időpont után)

Előre is köszönöm!

40 hkm

2012. aug. 25. 16:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
nah,itt jön az hogy mégis jó ha fogadott dokid van,mert ha nincs nem fognak veled foglakozni amíg nem lesz mekóniumos a magzatvíz vagy egyéb más baj nem lesz. hmmm.
2012. aug. 25. 16:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát ez nem hangzik valami túl jól :/ De köszi hogy írtál.
2012. aug. 25. 16:37
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk egy hétig hagyják a túlhórdást, de addig ellenörzik folyamatosan a magzatvizet
2012. aug. 25. 16:39
 4/19 anonim ***** válasza:

sajnos nem fogják be indítani..

én még 40 + 5 napnál is egyben voltam rossz NST-vel meg keringési ultrahanggal és folyton olyan dumával hogy :

"ez a baba már nincs jól odabent"

és szépen hazaküldtek minden nap..én is mindig SZTKba jártam rendelésre

az utolsó napokon ne tudd meg milyen állapotban voltam.

a méhszájam is zárt volt ezért felküldtek a szülőszobára oxitocinos infúzióra hogy annyira táguljak hogy a magzatvizet megtudják nézni.

az értékem végig c: 2111 volt, erre 2 napra elment a nyákdugó és 2 napra rá megszültem, úgy hogy már belekakilt a kislányom a vízbe, pedig ha aznap reggel nem NST hanem amnioszkópia van akkor látták volna hogy gáz van szerintem..

na bocsi nem lelombozni akarlak, de ha nincs orvos le vagyunk ejtve, majd jön a baba amikor ő jónak látja

ennyivel el van intézve !

sajnos...

2012. aug. 25. 16:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát...köszönöm szépen, és olyat lehet kérni hogy a ki írt időpont után befekhessek? Vagy az is felejtős? Sajna vidéken élek, nagyon nehéz az átjárás :/
2012. aug. 25. 16:45
 6/19 anonim ***** válasza:

nem fognak azt sem, ha volna dokit akkor talán azt is jó pénzért..

ha minden rendben van hazaküldenek, itt senkit nem érdekel hogy tudsz bejárni... kiindulva magamból,

pláne mikor terminus után minden nap menni kellett vizsgálatra..

egyébként meg pár nap és mindegy hogy lesz meglesz a kisbabád neked is, és a lényeg hogy egészséges legyen a körülmények nem fognak izgatni , mindig azt mondják ki lehet bírni azt a 3 napot...

de ha éjjel jön rád a szülés és nincs autó akkor hívhatsz nyugodtan mentőt hivatkozva hogy vidéken élsz.

ez természetes de amúgy nem lesz itt semmi....

előző voltam

2012. aug. 25. 16:49
 7/19 anonim ***** válasza:
48%
Figyelj ide kérdező, én nem tudom kik és mit írnak ide neked DE kötelező, ismétlem kötelező a kismamát terminus túllépés esetén benttartani, ha van fogadott doki, ha nincs. Törvény írja elő. (Persze ha kismama nagyon kardoskodik, hogy de ő saját felelősségre hazamegy, és minden nap bejár inkább nst-re/ctg-re, nem fogják az útját állni, csak elmondják neki, h jól gondolja át). Amúgy a többi része sajnos így van. Nem nagyon csipkedik magukat a szülést megindítani, ha nincs fogadott doki.
2012. aug. 25. 17:06
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem volt fogadott dokim. 40. hét után minden nap mentem a kórházba Nst-re, majd 4 nap túlhordás után befektettek és onnantól kezdve minden nap vizsgáltak. 41+1 hetesen indítottak volna, de az aznapi vizsgálat után a végén sűrgőséi császár lett belőle. Nálam minden ügyeletes orvos odafigyelt rám, mindenkivel meg voltam elégedve, mint orvosok, szülésznők, nővérek.

Könnyű és problémamentes szülést kívánok!

2012. aug. 25. 17:12
 9/19 anonim ***** válasza:
14%
Szóval, hogy ne legyek olyan "kemény" átfordítom a mondandómat! Amikor túllépi vki a terminust és a doki haza akarja küldeni, h jöjjön naponta 50km-ről, akkor nyugodtan mondja oda, h "én a befekvést választom inkább". Nem mondhat semmit ellene, csak kevesen tudjátok ezek szerint, h ilyenkor a kismamát be kell fektetni a megfelelő kórházba. Vidéken meg pár helyen szomorú, hogy az orvosok elintézik ennyivel, h menjen haza. Fogadom, h még papírt se állítanak ki róla, h terminustúllépés. (Ha gond van legelső védő érv az, h saját felelősségre hagyta el az intézményt a kismama)
2012. aug. 25. 17:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ha szeretnék bent maradhatok...ennek nagyon örülök, mert tényleg nagyon nehéz az átjárás, nincs kocsink, és a férjemnek muszáj dolgoznia! Még egyszer köszönöm :)
2012. aug. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!