Meddig hagyják túlhordani a babát?
Kiírt időpont után mikor indítják be a szülést? És ha nincs fogadott doki és szülésznő lehet kérni hogy be indítsák?(ki írt időpont után)
Előre is köszönöm!
40 hkm
sajnos nem fogják be indítani..
én még 40 + 5 napnál is egyben voltam rossz NST-vel meg keringési ultrahanggal és folyton olyan dumával hogy :
"ez a baba már nincs jól odabent"
és szépen hazaküldtek minden nap..én is mindig SZTKba jártam rendelésre
az utolsó napokon ne tudd meg milyen állapotban voltam.
a méhszájam is zárt volt ezért felküldtek a szülőszobára oxitocinos infúzióra hogy annyira táguljak hogy a magzatvizet megtudják nézni.
az értékem végig c: 2111 volt, erre 2 napra elment a nyákdugó és 2 napra rá megszültem, úgy hogy már belekakilt a kislányom a vízbe, pedig ha aznap reggel nem NST hanem amnioszkópia van akkor látták volna hogy gáz van szerintem..
na bocsi nem lelombozni akarlak, de ha nincs orvos le vagyunk ejtve, majd jön a baba amikor ő jónak látja
ennyivel el van intézve !
sajnos...
nem fognak azt sem, ha volna dokit akkor talán azt is jó pénzért..
ha minden rendben van hazaküldenek, itt senkit nem érdekel hogy tudsz bejárni... kiindulva magamból,
pláne mikor terminus után minden nap menni kellett vizsgálatra..
egyébként meg pár nap és mindegy hogy lesz meglesz a kisbabád neked is, és a lényeg hogy egészséges legyen a körülmények nem fognak izgatni , mindig azt mondják ki lehet bírni azt a 3 napot...
de ha éjjel jön rád a szülés és nincs autó akkor hívhatsz nyugodtan mentőt hivatkozva hogy vidéken élsz.
ez természetes de amúgy nem lesz itt semmi....
előző voltam
Szia!
Nekem nem volt fogadott dokim. 40. hét után minden nap mentem a kórházba Nst-re, majd 4 nap túlhordás után befektettek és onnantól kezdve minden nap vizsgáltak. 41+1 hetesen indítottak volna, de az aznapi vizsgálat után a végén sűrgőséi császár lett belőle. Nálam minden ügyeletes orvos odafigyelt rám, mindenkivel meg voltam elégedve, mint orvosok, szülésznők, nővérek.
Könnyű és problémamentes szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!