Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sárgás színű folyás.40. hét...

Sárgás színű folyás.40. hét eleje. Ez még nem a szülés előjele?

Figyelt kérdés

Nem túl sok a folyás. De már pár napja (kb. 3 napja) van. Akkor néztek volna magzatvizet is, de teljesen zárt volt a méhszáj, és kisebb próbálkozás után azt mondta az orvos, hogy inkább akkor nem piszkál meg jobban.

Mi lehet ez?

2009. júl. 25. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egész terhesség során folyamatosan változnak a hormonok, attól van a bőségesebb gyakoribb folyás. Én a terhesség alatt többször is használtam Canesten Combi-t, azt tudtam hogy fertőtlenít ha mégsem a hormonoktól lenne. Ne izgulj, ez már a finish, ha megindul annak más jelei vannak, görcsök, esetleg a magzatvíz elfolyik, de ha a folyás véres, nyákos lesz, az is még csak a nyákdugó kilökődését jelzi, ami lehet pár nappal szülés előtt.
2009. júl. 25. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:
De ugye nem fertőzés?
2009. júl. 25. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt sárga folyásom, valami T betűs gomba (Trichomonas azt hiszem) a felelős érte (legalábbis nekem az volt). Hívd fel a dokit!
2009. júl. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!